sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Radu Tudor, apel pentru excluderea din magistratură a lui Vasilică Dănileț

de A.M.P   •   11 Ian 2016   •   20:31 Comenteaza
Radu Tudor a făcut un apel către CSM pentru excluderea din magistratură a judecătorului Vasilică Dănileț, după ce acesta s-a pronunțat în public ”în favoarea perversiunilor sexuale”.

Apelul lui Radu Tudor a fost făcut în ediția de luni a emisiunii ”La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Radu Tudor a făcut referire la o postare pe Facebook a judecătorului Dănileț, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, în legătură cu fenomenul homosexualității, precum și cu educația sexuală pe care copiii trebuie să o primească în școală.

Referindu-se la căsătoriile între persoane de acelasi sex, Danileț se declară “Pentru” în privința înlocuirii noțiunilor de “tata’ și ‘mama'” cu cea de ‘părinte’, mai ales ca acesta este trendul in alte tari, scrie Radu Tudor pe blog.

Luju.ro preia acest subiect și scrie că, la o postare în care Dănileț povestea cum mama sa a trântit ușa în nas unor persoane venite să strângă semnături împotriva homosexualilor, membrul CSM a dat curs unor afirmații făcute de un comentator, care văzaând pozitia lui Danileț față de homosexuali a afirmat: “Pe principiul dvs nici zoofilia nu face rău cuiva, nu?”.

Răspunsul lui Danileț este stupefiant: “Doar sa nu tipe animalul de durere. Mai ales daca e al dvs, nu al lui...” . In continuare, Danilet precizeaza “Sincer, la o astfel de intrebare raspunsul meu e chiar diplomat. Sper insa ca sariti sa aparati porcii cand vecinii dvs ii taie la gat cu satarul si apoi ii ard pe foc... Ca ucisul animalelor e mai ceva ca violatul lor. Ca sa nu mai spun ca mancatul animalelor ucise e un fel de profanare”. 
Continuarea pe Lumea Justiției.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu