duminică, 20 decembrie 2015

„Corbii albi”, portal de propagandă antiromânească în limba română

corbii-albi
Portalul „Corbii albi”, care se vrea unul de „contact român-maghiar” și la care semnează câțiva români, nu este altceva decât o propagandă găunoasă antiromânească în limba română.
Despre motivele pentru care consider că acest portal este o propagandă în limba română în favoarea unor deziderate antiromânești, de federalizare a României, m-am pronunțat aici, spre exemplu. Ardoarea cu care câțiva români publică materiale disprețuitoare la adresa României, a românilor și a istoriei și simbolurilor românilor îmi pare grețoasă.
De această dată vreau doar să punctez un nou exemplu care-mi întărește convingerea cu privire la fățărnicia românilor care semnează articole pe acest portal.
Atunci când primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, amendat pentru ofensă adusă însemnelor naționale, același personaj care i-a amenințat pe românii din județele Covasna și Harghita că vor avea soarta sârbilor din Kosovo, masacrați de albanezi, dacă România nu va acorda mult visata autonomie teritorială pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc, promovează articole de pe acest portal este evident că scrierile sunt pe placul propagandei revizioniste maghiare.
Câțiva români publică articole pe acest portal sub pretexul că știu ei mai bine cum e cu interculturalitatea și conviețuirea româno-maghiară. Doar că atunci când faci pe plac unui extremist, unui ultra-șovin care zbiera în alegeri că el nu vrea ca orașul să aibe un deputat român, mă tem că mesajul tău, în cauză cel al portalului „Corbii albi” este antiromânesc.
antal-arpad-corbii-albi
FOTO: facebook.com
Dan Tanasa
P.S. 1: Dacă răsfoiești câteva articole semnate de români pe acest portal ai impresia că sunt scrise de angajați la cabinetul europalemntarului Laszlo Tokes. Dar nu, chiar există români care nu mai vor să fie români, care regretă că nu și-au dat copii la școală în limba maghiară, care afirmă că românii din Covasna și Harghita o duc foarte bine sub talpa UDMR și că în Covasna și Harghita este foarte frumos pentru că domnește armonia multiculturală. Parcă nimic nu e mai grețos decât un român care scrie cu patos împotriva propriului neam, pe placul propagandei revizioniste maghiare.
P.S. 2: Nu veți vedea niciodată vreun intelectual dintr-ăsta de mucava de semnează pe portalul „Corbii albi” că zice ceva despre zecile de decizii CNCD care arată cum sunt discriminați pe criterii etnice românii din Covasna și Harghita. Doamne-ferește!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu