miercuri, 14 octombrie 2015

 Youtube va fi pe bani! Iată cât și când va trebui să plătești
Youtube va fi pe bani! Iată cât și când va trebui să plătești
Se pare că, în doar câteva săptămâni, veţi putea plăti o sumă semnificativă de bani pentru a viziona clipuri fără reclame pe YouTube.

S-ar putea să se facă deja un an de când au apărut primele zvonuri legate de un serviciu de streaming contra cost al celor de la YouTube. În condiţiile în care aţi vizionat clipuri pe YouTube gratuit încă de la crearea website-ului, o astfel de veste pare absurdă, dar se pare că se va materializa în curând. Aceasta va reprezenta un mod foarte facil prin care creatorii de conţinut video să-și monetizeze clipurile fără ca internauţii să fie agasaţi de reclame.
Conform unor surse ale celor de la Re/code, YouTube contra cost fără reclame ar trebui să se materializeze în viitorul foarte apropiat. Această informaţie a fost dedusă dintr-o scrisoare trimisă de oficialii companiei americane către creatorii de conţinut. În respectivul mesaj se menţiona foarte clar că toţi cei care vor să mai aibă clipurile listate pe YouTube trebuie să fie de acord cu noul set de termeni și condiţii ce vor intra în vigoare de la 22 octombrie. Cu alte cuvinte, o schimbare radicală în modul de funcţionare al serviciului va fi pusă în aplicare începând cu acea dată.

Cel mai probabil, dacă nu pe 22 octombrie, în săptămânile imediat următoare, internauţii vor putea plăti o taxă lunară pentru a viziona clipuri pe YouTube fără reclame.
Cat trebuie sa platiti pentru a scapa de reclame

Autor: Playtech.ro
Sursa: playtech.ro  Marti, 29 Septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu