sâmbătă, 3 octombrie 2015

Fost ofiţer de contraspionaj, despre gestul Elenei Udrea: "Ar putea fi începutul sfârşitului"

de G.S.   •   02 Oct 2015   •   19:44 Comenteaza
Elena Udrea repetă celebrul gest de a-şi atinge deliberat nasul cu degetul. Întrebată dacă doreşte să-i transmită un mesaj Alinei Bica, fostul ministru al Turismului şi-a dus degetul la nas şi a declarat că nu vrea să-i transmită mesaje prietenei ei prin intermediul televizorului. 
 
Elena Udrea este judecată în continuare sub control judiciar în dosarul „Gala Bute". Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie, fiind acuzată de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene. 
 
Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost transferată din Arestul Poliţiei Capitalei, unde se afla de o lună, în Penitenciarul Târgşor. Decizia a fost luată după ce Bica a fost trimisă în judecată sub acuzaţia de luare de mită pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu, la Antena 3. 
 
Daniel Savu, fost ofiţer de contraspionaj, a explicat ce înseamnă acest gest şi cum ar putea simboliza "începutul sfârşitului" pentru Traian Băsescu.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu