miercuri, 2 septembrie 2015

Zile grele pentru violatori! S-a decis în parlament!
Zile grele pentru violatori! S-a decis în parlament! Organizaţia de Femei a PSD a decis înfiinţarea unei comisii pentru implementarea ”Pactului pentru protejarea femeii împotriva violenţei și a violului”, al cărei președinte este senatoarea Gabriela Firea, care alături de colegul ei Ciprian Rogozan a iniţiat legea privind castrarea violatorilor și pedofililor.

”După ce tragedia elevei violate din judeţul Vaslui a ţinut capul de afiș al știrilor din această vară și a zguduit opinia publică, OFSD a decis că a venit momentul unor acţiuni concrete, pentru că numărul unor astfel de fapte îngrozitoare, dar și a tuturor formelor de violenţă împotriva româncelor, să fie limitat considerabil. Nu avem voie, ca societate, să asistăm pasiv la asemenea manifestări violente! Agresiunile asupra femeilor, tot mai dese și mai revoltătoare, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru societatea românească! Este datoria noastra, a OFSD, să acţionăm, să propunem tuturor forţelor politice Pactul pentru protejarea femeilor de violenţă domestică și viol!", arată comunicatul PSD.
Comisia de lucru se va consulta cu președintele organizaţiilor judeţene și cu femeile primar pentru propunerile care se vor face privind îmbunătaţirea legislaţiei.


Autor: Libertatea.ro
Sursa: www.libertatea.ro  Miercuri, 2 Septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu