joi, 13 august 2015

Traian Băsescu, ameninţat de intermediarul spăgii din dosarul fratelui său

de 12 Aug 2015   •   17:45 Comenteaza
Marian Căpăţână, cel care a intermediat şpaga între clanurile Bercea Mondial şi Băsescu, îl ameninţă pe fostul preşedinte cu dezvăluiri. Spune că ştie unde au ajuns banii şi că a fost înşelat de fraţii Băsescu, în care a avut încredere.
PUBLICITATE
Optimismul nu l-a ajutat nici de aceasta data pe Mircea Basescu să scape de restricţiile impuse în dosarul în care este acuzat ca ar fi luat şpaga de sute de mii de euro.

Fratele fostului şef de stat se leapadă în continuare de şpaga pe care ar fi primit-o de la familia Anghel pentru a interveni în favoarea lui Bercea Mondial şi lasă să se înţeleaga ca banii ar fi ajuns la Marian Căpăţână.

Intermediarul şpagii de la familia lui Sandu Anghel pentru Mircea Băsescu se consideră victima în acest dosar. Marian Căpăţâna ameninţa ca, în scurt timp, va demonstra care a fost traseul banilor.

La începutul lunii aprilie, avocatul lui Mircea Băsescu a depus  la DNA Dolj înregistrari în care Mircea Basescu ar recunoaşte că fratele sau ar fi primit 300.000 de euro de la clanul interlop.

Informaţiile au fost prezentate şi comentate în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu