vineri, 28 august 2015

Sirieni prinși la graniță: ”Vom arunca România în aer și o vom rade de pe fața Pământului!”

cine-ii-ajuta-pe-rebelii-sirieni-dezvaluirea-a-aparut-pentru-prima-data-de-la-inceputul-revoltei-din-siria-163839
Doi imigranți sirieni au fost prinși la graniță de Garda de Coastă din Negru Vodă. Bărbații nu au vrut deloc să coopereze cu anchetatorii și, mai mult, chiar au amenințat că vor ataca România.
Cei doi imigranți ilegali au fost capturați de Garda de Coastă și interogați pentru mai multe informații. În timpul interogatoriului, unul dintre ei ar fi mimat o criză de epilepsie, pentru a scăpa. Deși a reușit să-i păcălească pe anchetatori, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde medicii au descoperit că presupusele crize de epilepsie nu erau nimic mai mult decât o prefăcătorie menită să-i scape de sub supravegherea oamenilor legii, potrivit reporterntv.ro.
Anchetatorii au aflat că imigranții sunt frați și că erau așteptați în România de alți doi frați, Ahmad Kouja Jamal și Ahmad Kouja Ahmad, ambii fiind oameni de afaceri stabiliți, legal, în București. Aceștia îi ajutaseră să intre în România, transportându-i cu mașina din Bulgaria până la graniță.
La un moment dat în timpul interogatoriului, băiețelul în vârstă de șase ani al unuia dintre sirieni a început să plângă. În ciuda acestui fapt, oamenii legii nu l-au lăsat de bărbat să se apropie de copil. Revoltat, sirianul a strigat, în semn de protest, „vom arunca România în aer și o vom rade de pe fața Pământului, dacă vom considera necesar, pentru a ne răzbuna!”.
Deși afirmațiile sunt deosebit de grave, acestea nu au fost luate în considerare drept amenințări teroriste, mai ales datorită circumstanțelor în care au fost formulate. Judecătorii Tribunalului Constanța au decis ca cei doi frați stabiliți în București să fie cercetați în stare de arest preventiv, iar ceilalți doi frați, imigranți ilegali, au fost returnați autorităților din Bulgaria.
Napocanews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu