luni, 27 iulie 2015

Funcțiile care îți vor ajuta enorm telefonul!

de 26 Iul 2015   •   21:58 Comenteaza
Funcțiile care îți vor ajuta enorm telefonul!  106
Dacă ești curios să afli care aplicații consumă cel mai repede bateria și prea mult Internet pe Android și iOS, răspunsul este destul de simplu. Totuși, nu toți utilizatorii știu sau nu s-au preocupat să afle până acum, scrie playtech.ro.

Am ales pentru acest tutorial platformele Android și iOS, deoarece sunt cele mai populare. Pașii pentru a afla ce anume consumă prea multă baterie și prea multe date sunt similar și pe Windows Phone, dacă ai un astfel de telefon. După ce anul trecut AVG ne informa despre aplicațiile care consumă prea mult spațiu și prea multă baterie, este timpul ca pe noul tău telefon să ții tu sub control astfel de programe.

Dacă tot ajungi să vezi cât Internet consumi pe Android, poți și seta o limită care, odată atinsă, va duce la oprirea Internetului din abonament. Astfel, nici nu mai depășești pachetul tău de date, nici nu mai stai atât de mult pe Facebook. Îți rămâne însă conexiunea prin WiFi, iar partea bună este multitudinea de hotspot-uri disponibile prin oraș.

Vezi cum controlezi aceste două funcții ca să ai baterie și net mereu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu