joi, 2 aprilie 2015

Imagini EXCLUSIVE cu domeniul Scroviştea. Cum arată palatul ocupat de Băsescu

de M.Z.   •   01 Apr 2015   •   22:51 Comenteaza
Imagini EXCLUSIVE cu domeniul Scroviştea. Cum arată palatul ocupat de Băsescu 418
Foto: captura Antena 3
Imagini cu palatul de la Scroviştea, unde s-a mutat temporar fostul preşedinte Traian Băsescu, au fost prezentate în exclusivitate, miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
Pădurea şi domeniul Scroviştea sunt împrejmuite cu sârmă ghimpată, nu se poate trece nicăieri fără un permis special, astfel că imaginile difuzate au fost filmate de paparazzi.
 
Suprafaţă totală a domeniului este de 26 de milioane de metri pătraţi, iar pe imaginile de mai sus se vede clar că locuinţele sunt proaspăt renovate. 
 
Fiecare casă are pontan privat, iar la Scroviştea sunt măsuri de securitate serioase şi, după cum se vede în imagini, nu lipsesc nici posturile jandarmilor de supraveghere.
 
Se observă case impunătoare pe sute de metri pătraţi, cu livinguri mari, ferestre mari, iar lacul este unul cu statut special - nimeni nu are voie pe lac, decât locatarii de la Scroviştea.

Oana Stancu, la Sinteza zilei: Ştiu din surse credibile că Traian Băsescu a fost foarte des în anii de mandat la Scroviştea. Acolo venea şi domnul de la STS, mai ales pe perioada referendumului

Norica Nicolai: Este posibil ca această casă de la Scroviştea să rămână locuinţa definitivă. Cred că este o vilă care a fost dinainte pregătită şi n-aş exclude să şi-o dorească exclusiv.
 
Băsescu a cerut linie securizată de la STS la Scroviştea.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, luni, pe Facebook, că s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu al RA-APPS de 120 de metri pătraţi, precizând că atunci când se vor termina reparaţiile la vila din strada Gogol 2 va reveni în Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu