sâmbătă, 7 februarie 2015

Masca macabră a Justiţiei

capsalie
În tot acest scandal din care iese la iveală metastaza regimului Băsescu, tăcerea Monicăi Macovei din ultimele zile arată că procuroarea comunistă, deşi ştia de toate aceste orori din jurul său, realizate inclusiv prin implicarea directă prezidenţială, a fost nu numai complice, dar l-a apărat cu toată fiinţa ei plină de ură și minciună.Trebuie reamintit faptul că această unealtă a lui Gitenstein, cu care au fost manipulate treburile interne ale ţării, a mințit de-a stins în Parlamentul European, spunând că la referendumul de demitere al celui care a infectat definitiv peisajul politic din România au fost furate până la 15% (!) din voturi. Pentru asta au fost anchetaţi mii de ţărani, majoritatea oameni bătrâni, aduşi cu autocarele la DNA sau puşi să jure cu mâna pe Biblia scoasă din portbagajul procuraturii.
Declaraţia Mandelei făcută în plenul PE: “Procurorii cercetează fraude la referendum, sunt în lucru peste 500 de dosare. În unul din dosare sunt alegatii de 1,5 milioane de voturi fraudate, iar procurorul general a declarat că sunt indicii de fraudă între 5%, 10% şi 15% (…) Trebuie menţinute aceste dosare şi apăraţi procurorii pentru că se încearcă îndepărtarea lor. Fraudarea unui vot este formă de corupţie cea mai urâtă pentru că este împotriva poporului”, a declarat Macovei. Cine răspunde pentru umilinţele acestor oameni simpli, care nu au internet ca să spună ce au pățit şi bani că să-şi apere dreptatea şi demnitatea, stimată bolşevică Monica Macovei? Cine răspunde pentru denigrarea României numai pentru ca acest regim ultra-corupt să rămână la putere cu orice preț, exclusiv din motivul de a servi cu și mai mult zel interesele coloniștilor?
7.403.836 de cetățeni români au votat ca acest impostor sa plece. Multi dintre ei au suferit, numai ca să dea impresia la UE şi la Washington că acest preşedinte trădător al interesului naţional a fost supus unui atac nu numai anticonstituţional (deşi decizia CCR a fost clară), dar şi a unei conspiraţii politice infernale care făcea din România o ţară cu necesitate guvernată din exterior. Lăzaroiu prefigura la sfârșitul anului ce abia s-a încheiat “un tandem Traian Băsescu-Monica Macovei, sub umbrela PMP, (care) ar putea să facă ravagii în clasa politică în următorii doi ani.” Pentru ca Băsescu și Udrea sunt deja în groapa de gunoi a politicii, a mai rămas “mămica Macovei” ca sa salveze proiectul neocolonial. Pentru scoaterea religiei din școli și implementarea utopiei demonice numita “familia” homosexuală. Pentru ravagii totale în societatea românească.
Forma radicală a băsismului neoliberal se întrupează fleșcăit din fantasmele unei femei nefericite. Partidul ei stă să se nască precoce, ca un avorton politic strivit de o mamă în delirium tremens. Care este răspunsul “societăţii civile” în faţa acestei perspective macabre, care completează dezastrul politic al unei ţări conduse prin serviciile secrete aservite interesului străin? Niciunul!
Iulian Capsali


Logomonica-macovei-noua-republica-150x150

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu