luni, 19 ianuarie 2015

VIDEO! Fără cuvinte: Și-a legat câinele de un gard și l-a abandonat acolo, însă ce a făcut patrupedul a înduioșat o lume întreagă

Animalele dau dovadă, de multe ori, de atât de multă afecțiune încât e greu să nu te lași impresionat de prietenia și de loialitatea pe care o oferă. Iar cel mai bine știu asta cei care au un animal de companie...
Povestea patrupedului din clipul de mai sus a ajuns la urechilor internauților din întreaga lume, după ce, din motive necunoscute, stăpânul său l-a legat de un gard și l-a abandonat.
Ce face câinele? Ei bine, luptă din răspunteri pentru a se dezlega și fuge după stăpânul său de care nu vrea să se despartă. În drumul său către regăsirea celui mai drag om se pierde, însă nu renunță. Întâlnește în cale oameni care îl alintă, în hrănesc sau îl reped și nu dă nicio clipă semne de agresivitate.
Clipul a devenit viral, relevând foarte frumos povești dintre stăpâni și animalele lor de companie și atașamentul care se creează într-o astfel de... "relație". Imaginile fac parte dintr-o campanie de promovare împotriva abandonului animalelor de companie și trag un semnal de alarmă către cei care le lasă pe străzi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu