joi, 18 septembrie 2014

Voi depune un proiect de lege de scoatere a UDMR în afara legii


Voi depune un proiect de lege de scoatere a UDMR în afara legii
Astăzi am lansat la Arad filiala județeană a Partidului România Unită alături de președintele acesteia, domnul Adrian Mureșan.
Cu această ocazie, am dezbătut proiectul separatist lansat astăzi de UDMR, care reprezintă singura și cea mai importantă contribuție a lui Kelemen Hunor la campania pentru prezidențiale. Altceva nu îl interesează pe candidatul UDMR, pentru că e mai simplu să arunci România în aer și să ai astfel parte de atenție decât să fii obligat să explici ce ai făcut atâția ani la guvernare măcar pentru etnicii maghiari ale căror voturi le soliciți. Acest proiect propune dezmembrarea României în mod oficial, ”cu cea mai bună intenție”, cum spune chiar Hunor.
Proiectul de autonomie înscrie acest ONG care se află ilegal atât în Parlament, cât și la guvernare, în rândul formațiunilor separatiste din Europa, cu trimitere spre secesionismul etnic promovat de Rusia în Ucraina. UDMR a ajuns aici sub Kelemen Hunor din două motive. Primul, pentru că așa i-a dictat Budapesta, suportul lui Viktor Orban pentru UDMR fiind esențial. Cum Budapesta, la rândul ei, primește diktate nu de la Viena, ca în 1940, ci de la Moscova, Kelemen Hunor și-a înscris formațiunea direct pe linia separatismului rus.
Al doilea motiv este intern. După ce UDMR a obținut toate plăcuțele, toate sărbătorile și toate monumentele maghiare cu putință, nu mai are ce vinde. Nu are de gând să facă ceva util pentru etnicii maghiari, așa încât, după ce stocul de însemne maghiare/secuiești a fost epuizat, a trecut la artileria grea. Cum altfel să manipulezi voturile unei comunități ținute în sărăcie și izolare altfel decât promițându-le imposibilul, adică utopia autonomiei. Pe baza acestei fantasmagorii, UDMR a luat niște voturi la europarlamentare și va lua tot atâtea și la prezidențiale.
Despre rezultatele participării UDMR în mai toate guvernările post-decembriste nu auzim nimic pentru că ele nu există. Dacă întrebi pe cineva de la UDMR la ce a folosit faptul că liderii maghiari au stat la Palatul Victoria mai mult de un deceniu, o să îți prezinte, inevitabil, niște plăcuțe bilingve sau, mai nou, numai în maghiară, și niște zile secuiești sărbătorite cu fast. Adică circ. Pâinea merge direct în buzunarele liderilor maghiari sub formă de milioane de euro și fără atingerea justiției pentru că ar fi discriminare să-i acuzi pe politicienii UDMR de corupție.

Răspunzând invitației la dezbatere a acestui proiect, se poate observa că este util Rusiei și Ungariei în destabilizarea și distrugerea României, dar că etnicilor maghiari nu le folosește la nimic. Singura concluzie la care putem ajunge în urma acestei dezbateri este următoarea: UDMR a încălcat toate legile și prevederile constituționale posibile referitoare la integritatea României așa că trebuie să dispară. Proiectul meu de lege va propune de aceea scoaterea în afara legii a UDMR după modelul desființării Partidului Comunist Român. Liderii UDMR să aștepte în ilegalitate precum comuniștii de odinioară venirea tancurilor rusești care să-i readucă la lumină. Între timp însă au venit americanii așa că pot să aștepte mult și bine. Viața în ilegalitate este singurul răspuns pentru organizația ilegală UDMR!
Bogdan Diaconu Președintele Partidului România Unită
http://www.napocanews.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu