sâmbătă, 6 septembrie 2014

RUSIA nu se va OPRI! Vladimir Putin pregăteşte din culise adevăratul război: "A comandat o rachetă ultragrea de ultimă generaţie"

de O.P.   •   03 Sep 2014   •   06:41 Comenteaza
RUSIA nu se va OPRI! Vladimir Putin pregăteşte din culise adevăratul război: "A comandat o rachetă ultragrea de ultimă generaţie" 442
Separatiştii din estul Ucrainei înregistrează victorie după victorie. În drumul spre Mariupol, un alt oraş înfloritor din estul ţării, aceştia au lăsat în urmă doar ruine şi dezastru. Situaţia a tras un semnal de alarmă şi pentru vecini. Estonia a cerut Alianţei Nord-Atlantice să înfiinţeze baze permanente pe teritoriul său pentru a proteja ţara de Rusia.

Rebelii proruşi au spulberat forţele ucrainene care blocau drumul spre oraşul Mariupol. Vehiculele militare au fost distruse, iar o cazarmă a fost făcută scrum.

În timpul unei vizite în Kiev, secretarul-general al Consiliului Europei şi-a arătat sprijinul faţă de Ucraina.

THORBJORN JAGLAND, secretarul-general al Consiliului Europei: "Ce se întâmplă la acest moment în estul Ucrainei nu ar trebui să aibă loc în Europa secolului XXI, ci ar trebui să aparţină trecutului".

Între timp, numărul sinistraţilor ucrainieni a atins jumătate de milion, a anunţat marţi Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi. Numai în ultima lună, 260 de mii de oameni şi-au părăsit locuinţele şi au fugit din calea războiului.

Preşedintele rus a dat undă verde pentru crearea unei rachete ultragrea de ultimă generaţie. Această ultimă componentă a familiei de rachete Angara, prezentată ca fiind prima pusă la punct după căderea Uniunii Sovietice, va avea o capacitate de până la 150 de tone, cu mult peste cele deja existente.

antena 3 ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu