miercuri, 6 august 2014

Există viaţă extraterestră? Previziunile NASA şi documentele secrete ale FBIDeclaraţiile recente ale cercetătorilor NASA care au anunţat că în următorii 20 de ani vor fi descoperite forme de viaţă extraterestră, cel mai probabil, în afara sistemului nostrum solar, readuc în discuţie seria de documente din anii `50, desecretizate de FBI, în care şefii Biroului Federal erau informaţi despre aterizarea extratereştrilor în New Mexico.


Foto: Mediafax Foto

Declaraţiile recente ale cercetătorilor NASA care au anunţat că în următorii 20 de ani vor fi descoperite forme de viaţă extraterestră, cel mai probabil, în afara sistemului nostrum solar, readuc în discuţie seria de documente din anii `50, desecretizate de FBI, în care şefii Biroului Federal erau informaţi despre aterizarea extratereştrilor în New Mexico.
"Vreţi să ştiţi dacă noi, cei de la NASA, credem că există viaţă dincolo de Terra?", a spus recent, Charles Bolden, fost astronaut şi actualul director al NASA. "M-aş aventura să spun că cei mai mulţi dintre colegii mei prezenţi astăzi aici sunt de părere că este improbabil ca în vastitatea nelimitată a Universului oamenii să fie singuri", a adăugat el.
În urmă cu trei ani pe pagina de internet The Vault au fost făcute publice peste 2000 de documente. Printre acestea se află un memorandum pe care agentul special Guy Hottel, angajatul FBI aflat la conducerea biroului din Washington în anii '50, i l-a trimis directorului agenţiei. În documentul intitulat "Farfurii Zburătoare", Hottel scrie că un reprezentant al Forţele Aeriene Americane (al cărui nume a fost cenzurat) a precizat că "trei aşa-zise farfurii zburătoare au fost recuperate din New Mexico". Obiectele au fost descrise ca având un diametru de 15 metri şi o "formă circulară, cu centrul bombat". Fiecare "farfurie zburătoare" avea la bord trei corpuri cu formă umană, dar care aveau mai puţin de un metru înălţime. Ele erau îmbrăcate într-o "pânză metalică, de o textură foarte fină".

Potrivit sursei citate de agentul Hottel, guvernul american a reuşit să recupereze cele trei obiecte zburătoare neidentificate deoarece radarele foarte puternice din zona respectivă au interferat cu sistemele de navigaţie ale "farfuriilor zburătoare".
Potrivit unui document din 1947, făcut public pe pagina web The Vault, discul care s-ar fi prăbuşit la Roswell avea o "formă hexagonală" şi era "suspendat de un balon printr-un cablu". Documentul clasificat "Urgent" de către directorul FBI mai preciza că discul seamănă într-adevăr cu un balon meteorologic, dar această teorie "nu a fost confirmată". 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu