miercuri, 6 august 2014

Afacerile cu statul, extrem de profitabile pentru politicieni. Şi-au ridicat adevărate mausolee pe malul Lacului Snagov

de O.P.   •   04 Aug 2014   •   06:05 Comenteaza
Politicienii care şi-au ridicat vile pe malul lacului Snagov au transformat zona într-un cartier de lux. Proprietăţile milionarilor de carton arată ca nişte mausolee. Cei mai mulţi proprietari sunt politicieni care au făcut afaceri de succes cu statul.

Cele mai multe palate de pe malul lacului Snagov au fost cumpărate la preţ de chilipir. Cel mai concludent exemplu este al Ancăi Boagiu care şi-a luat casă de 42 de mii de euro. Preţul mediu pentru o proprietate în Snagov este la ora actuala peste jumătate de milion de euro.

Un alt proprietar fericit de pe malulu lacului este Remus Truică, fostul şef de Cabinet al lui Adrian Năstase care a reuşit să cumpere teren în Snagov la fabulosul preţ de 2,5 euro pe metru pătrat.

Adrian Videanu este exemplul cel mai scandalos când vine vorba de avere. Explicaţia oficială pentru proprietăţile ultra luxoase pe care le deţine sălăşluieşte în succesul afacerii cu varză pe care a vândut-o în pieţele din Capitală.

Nu lipseşte din "plâmânul verde al Capitalei" nici omul de afaceri Dinu Patriciu. Vila lui Patriciu este compusă din două părţi, dormitorul este suspendat deasupra piscinei şi se coboară pe o scară în spirală până la apă. În prezent, mai multe proprietăţi de pe lac sub sechestru bancar.

http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu