marți, 22 iulie 2014

Cui folosește doborârea avionului civil din Ucraina? Despre Teoria Conspirației și Noua Ordine Mondială





Cui folosește doborârea avionului civil din Ucraina? Despre Teoria Conspirației și Noua Ordine Mondială

Analizând situația și nenumăratele poziții exprimate în legătură cu tragedia aviatică din Ucraina, se desprind câteva idei de bun simț:
- în mod evident, acest atac nu le era de niciun folos rușilor pentru simplul motiv că o implicare directă a lor în atac ar fi atras furia și oprobiul întregii lumi. Prin urmare, dacă separatiștii ruși au doborât avionul, cu armament rusesc, aceasta a fost cel mai probabil dintr-o greșeală;
- fără îndoială, tragedia este însă foarte utilă Ucrainei și Occidentului pentru că justifică intrarea trupelor NATO în Ucraina și îi poate obliga pe ruși să își ia mâinile de pe separatiști. Practic, Putin va trebui să aleagă între un posibil război cu Nato și abandonarea separatiștilor, ceea ce ar însemna condamnarea acestora;
- nu putem avea încredere în onestitatea declarațiilor niciunei părți. Rușii vor să păstreze controlul măcar asupra unei părți din Ucraina, Occidentul vrea, la rândul lui, să pună mâna pe cealaltă parte sau, dacă se poate, pe toată Ucraina. Cei care mai cred în povești de genul bunătății Maicii Rusia sau a nobleții Maicii Europa sau a Maicii SUA sunt doar niște naivi penibili. Toate maicile sunt, de fapt, niște Baba Cloanța al căror obiectiv este controlul global. Și noi avem experiența directă, atât a “bunătății” rusești care aproape că ne-a desființat ca popor, cât și a “nobleții” Occidentale, care a pus România pe butuci de 25 de ani. Desigur, cu complicitatea românilor cretini sau ticăloși și a alogenilor ascunși sub nume românești.
Dacă privim evenimentele majore ale trecutului, evenimente care au modificat politica mondială și au schimbat cursul lucrurilor pe Terra, vom constata destule făcături de genul Atacului terorist de la World Trade Center…
Prin urmare, astfel de evenimente care pot declanșa o criză majoră sau un război mondial pot fi așezate mai greu în zona accidentului și mult mai ușor în zona premeditării.
Fiecare eveniment major petrecut pe această planetă în ultima sută de ani – Primul și Al Doilea Război Mondial, Războiul Împotriva Terorismului, Criza economică dintre cele două războie mondiale sau Criza economică începută acum 6 ani, au fost etape datorită cărora s-au făcut salturi majore în direcția unei așa-zise Noi Ordini Mondiale. Și aceasta ar trebui să ne pună pe gânduri pentru că sunt nenumărate indicii și probe care subliniază un plan extrem de elaborat, la finalul căruia ar trebui să existe o conducere universală, un guvern mondial, o armată globală…
Desigur, dacă privim viitorul în mod idealist, chiar ar fi minunat ca planeta să fie condusă de o putere unică, înțeleaptă, pacifistă. Problema este că dacă ne uităm la cei care militează pentru NOW, la cei care sunt în vârful lanțului trofic al acestui demers, ne ia cu fiori reci pe șira spinării, pentru că o să-i vedem pe Rockefelleri, pe Rothschilzi, pe un George Soros și pe alții ca ei. Dacă privim mai atent îi vom vedea pe artizanii războaielor moderne și ai crizelor economice; îi vom vedea pe cei care susțin înfierea de copii de către cuplurile de homosexuali, de coborârea vărstei pentru relațiile sexuale cu minori, de promovarea urâtului, a prostului gust, a produselor modificate genetic, a mai multe și mai multe vaccinuri, a conceptului Big Brother. Iar acești oameni sunt fără scrupule, fără conștiință, iar o Nouă Ordine Mondială administrată de ei înseamnă, de fapt, o DICTATURĂ GLOBALĂ.
Privind lucrurile și din această perspectivă, nu putem exclude ca tragedia din Ucraina, indiferent de mâna celui care a operat atacul, să fie un “sacrificiu ritualic” menit să declanșeze o nouă criză mondială, poate chiar un război, cu scopul accelerării procesului de creare a acestei Noi Ordini Mondiale.
Până una alta, atâta vreme cât încă se luptă între ei, mai avem o șansă. Dacă nu ar fi fost decât un singur pol de putere, cine știe, poate eram deja roboțeii Noii Epoci.
Să fim, totuși, optimiști! Viitorul acestei planete nu depinde doar de păpușarii marilor puteri! Or mai fi și alte forțe care au un cuvânt de spus! Părerea mea… ;)
Daniel Roxin
http://www.napocanews.ro/wp-content/uploads/2012/07/banner_nn_2012.png

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu