vineri, 6 iunie 2014

"Nu mai contează finala! Eşti cea mai mare zeiţă a tenisului în acest moment!". Sute de mesaje pe adresa de mail simona@antena3.ro

de O.P.   •   06 Iun 2014   •   13:00 Comenteaza
"Nu mai contează finala! Eşti cea mai mare zeiţă a tenisului în acest moment!". Sute de mesaje pe adresa de mail simona@antena3.ro 442
Milioane de români sunt alături de Simona Halep, noua campioană a sportului românesc. Aceasta a avut un parcurs spectaculos la Roland Garros, fiind de neînvins pe parcursul concursului.

Sâmbătă, de la ora 16:00, Antena 3 va difuza marea finală a turneului de la Paris, în parteneriat cu EuroSport.

Pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Simona Halep, sute de români au trimis mesaje de încurajare pe adresa simona@antena3.ro
UPDATE ora 14:00
"Desi suntem doar doi copii de numai 5, respectiv 7 anişori, am vazut şi noi împreună cu mami şi tati meciul din semifinală. Aseară am văzut pozele cu copiii care îi urau succes Simonei aşa că am rugat-o pe mami să trimită şi o poza cu noi pentru Simona. Speram să o bucure şi să îi poarte succes modestul nostru mesaj!", ne-a scris Claudia Ivan.

"Sunt un irakian din Bucureşt şi vreau să vă spun că suntem toţi cu sufletul şi inima alături de tine mâine. Sunt mândru că o româncă din ţara unde stau a ajuns la un astfel de nivel de succes", scrie Al Nasrawi Abdulkarim.

"Esti tânără, eşti ambiţioasă, eşti bună în ceea ce faci şi poţi câştiga. Un punct, un game, un set câştigat sau poate chiar meciul mă va face să mă mândresc că sunt român", a scris Cristian Mihalca.

"Nu mai contează finala! Eşti cea mai mare zeiţă a tenisului în acest moment! Fantastic meci! Felicitări şi să ne ţii în priză ca si până acum! Bravo! Şi noi suntem români!", a scris Teodor Jagate.

"Felicitări! Baftă la Paris! Ai încredere în tine şi sigur vei câştiga! Indiferent de rezultat eşti şi vei rămâne campioana noastră! Hai Simona!", a scris Sântimbrean Manuela.



UPDATE ora 13:00 "Draga Simona, imi esti tare draga, esti o scumpa, iti doresc din toata inima mult succes in meciul cu Maria Sarapova, ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea putere, sa fii sanatoasa si sa iesi biruitoare. DOAMNE AJUTA !!!!!!!! Cu mult drag Lidia Moldovan , o admirataoare din Tg.Mures".

-----
"Simona suntem alaturi de tine in intrecerea de maine cu pumnii stransi si cu inimile care vor bate pentru reusita ta", ne-a scris Lăcrămioara Cristea.

-----
"GUSTUL VICTORIEI...
IATĂ O ADEVĂRATĂ LECȚIE DE VIAȚĂ!
Fără muncă, fără sacrificii, demnitate și curaj, orice victorie e în zadar!
Ea vine întotdeauna și sigur în ultima clipă a bătăliei tale!
În tenis, în acest „sport alb”, sufletul jucătorilor e pe palme, la vedere!
SIMONA- Suflet curat, îți mulțumim!
Așteptăm cu bucurie ziua cea mare dinaintea Rusaliilor!
Duhul Sfânt să te ocrotească!
DUMNEZEU E CU NOI!", ne-a scris Nicolae Nicoară

-----
"Am invatat regulamentul jocului de tenis din timpul cand jucau ILIE NASTASE si ION TIRIAC. Eram nedeslipita din fata televizorului cand jucau ei. De atunci nu am am mai avut nicio aplecare pentru vizionarea jocurilor de tenis. Ma bucur ca la varsta de peste 60 de ani retraiesc aceeasi bucurie de atunci, cand, vad ca a aparut o stea care se numeste SIMONA HALEP si care straluceste tot mai viu pe cerul ROMANIEI. Esti ca o valvataie care a reaprins in inimile multora din romani speranta ca Romania va fi privita si altfel. Strainii care vor auzi de Romania, vor trebui sa vada in fata ochilor nume ca ILIE NASTASE, ION TIRIAC, GiICA HAGI si mai nou SIMONA HALEP. SA NE TRAIESTI SI SA NE BUCURI IN CONTINUARE SUFLETELE CU TALENTUL TAU SI CU MODESTIA TA. LE MULTUMIM PARINTILOR TAI SI ANTRENORILOR CARE AU VAZUT IN TINE O AMBASADOARE A SPORTULUI IN LUME", ne-a scris Radu Vasilica pe adresa de mail simona@antena3.ro 

UPDATE ora 11:00:
"Simona, un ghem de fată, bună jucătoare
                                      Pe rusoaică o s-o bată cu racheta din dotare!", scrie Dan Chiriţescu.
-----
"Bravo Simona si mult succes! Mereu cand vei citi aceste mesaje sa iti aduci aminte de gloria ta, de incurajarile noastre si de mandria care ne-ai adus-o!", scrie Alex C. Radu.
-----
"Binecuvantate sa fie toate succesele obtinute pana in prezent si va doresc in continuare noi izbanzi in nobilul sport pe care il stapaniti cu har si cu talent", ne-a scrisPetre Gigea, fost ambasador la Paris si ambasador UNESCO
-----
"Simona, ai demonstrat inca o data ca viata apartine celor care indraznesc! Te iubim si suntem alaturi de tine !! , Carla S
-----
"E mult timp de cand nu am mai simtit atata bucrie si atata mandrie.
Pentru multi dintre noi ai reinviat mandria si orgoliul de a fi roman.
Sunt asa de bucuros ca exista tineri ca tine. Aveam nevoie de o confirmare ca pot exista repere si modele pentru baietelul meu care are doar 7 ani (neimpliniti).
Te felicitam!
Felicitam si Antena3 pentru ca are o preocupare pentru a ne arata aceste repere. Sper ca societatea noatra va arata din ce in ce mai bine!
Felicitari si iti suntem alaturi Simona!
Felicitari si iti suntem alaturi Antena3!", ne-a scris Marius Dabija.

-----
"Clubul Sportiv Olimpia este alaturi de tine ! Noi toti te sustinem !Urmarim cu sufletul la gura meciurile tale, pe care le consideram ca si cum ar fi meciurile ROMANIEI...cu restul lumii !!!!!!!! Sa ramai asa cum esti ,puternica si modesta.Sa fii tare sa o infrunti pe Sharapova...! Fa-ti PROTECTIE ! Astupa-ti urechile.... lasa racnetele Mariei sa treaca PE LANGA TINE ! Nu te lasa ! Poti sa o invingi !Ai taria,talentul si forta Nadiei Comaneci ! Noi te iubim !!!!!!!"

UPDATE ora 08:00: "Sunt greu de găsit cuvinte pentru tine, care în egală măsură eşti un fenomen şi un om incredibil. Eu te iubesc, noi te iubim !", a spus Daniel Marian.

-----
"Semifinala e singurul meci al tau pe care nu l-am vazut si ma bucur intr-un fel pentru ca nu cred ca puteam rezista. Nu stiu daca am puterea sa urmaresc finala, sunt prea emotiv.Astept sa aud la stiri ca ai castigat. TE iubesc", ne scrie Mark pe adresa de mail simona@antena3.ro

-----
"Cateodata cuvintele sunt de prisos dar nu pot sa spun decat ca la acest turneu ai fost Geniala. Acum trebuie sa te mai "incordezi" o data, sa te mai concentrezi un pic si ... Ma duc sa pariez pe victoria ta, Simona", scrie Remo.
-----
"Dumnezeu să te binecuvânteze atât pe tine împreună cu toți cei care te-au ajutat să ajungi la acest nivel în tenis, cât și România în ansamblul ei! Tu îi faci pe toți românii să se simtă mândri că s-au născut pe acele plaiuri. Te susținem din tot sufletul iar în finala de la Roland-Garros vom fi alături de tine cu toată ființa noastră! Suntem convinși că ne vei oferi o performanță excepțională!
Hai Simona, hai România!
Val Lucic, un român din Montreal, Canada".
-----
"ESTE UN MIRACOL CE APARE ODATA LA 500 DE ANI. UN MUNTE DE MODESTIE DE LA CARE AR TREBUI TOTI SA INVATAM. DACA I-AM URMA MODELUL AM REUSI SA SCHIMBAM LUMEA.
 
PANTAZI ALEXANDRU".

-----
"Simona, iti multumim... ca ai pus Romania pe harta... !!! :)", ne-a scris Bogdan Trufin.

Trimiteţi în continuare mesajele voastre pe adresa de mail simona@antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu