joi, 1 mai 2014

Lucian Bolcaş: Cine îşi doreşte pe cineva mai rău decât Traian Băsescu? Nimeni nu îşi doreşte aşa ceva în peisajul românesc!

de A.M   •   29 Apr 2014   •   17:53 Comenteaza
Avocatul Lucian Bolcaş a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Esenţial cu Alina Petrescu" despre procentele celor mai importanţi lideri politici din România.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu se pare că a înregistrat în sondaje o scădere drastică, cel mai probabil fiind afectate şi de ultimele declaraţii ale acestuia.

"În ceea ce priveşte poziţia lui Crin Antonescu este foarte justificată, ultima sa declaraţie fiind una categorică: voi fi un preşedinte mai rău decât Traian Băsescu! Cine îşi doreşte pe cineva mai rău decât Traian Băsescu? Chiar direcţionat spre o anume persoană. Nimeni nu îşi doreşte aşa ceva în peisajul românesc! ", a declarat avocatul.

"Sunt de acord să discut cu liberalii pe care i-am considerat întodeauna intelectuali civilizaţi. Sunt de acord să discut cu ei şi în discuţiile în care ţin la demnitatea partidului, dar nu neapărat în stilul mistificării unor adevăruri. Va fi un preşedinte mai rău decât Traian Băsescu, eu de asemenea preşedinte nu am nevoie", a continuat Lucian Bolcaş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu