marți, 6 mai 2014

10.000 euro că stăm acasă: Mircea Sandu şi 22 de colaboratori au împărţit 35.900 de euro după înfrîngerea din barajul cu Grecia


10.000 euro că stăm acasă: Mircea Sandu şi 22 de colaboratori au împărţit 35.900 de euro după înfrîngerea din barajul cu Grecia
Finalul “dublei” cu Grecia. “Tricolorii” sînt distruși, doar elenii și conducătorii de atunci ai FRF au motive de bucurie.
Atît a încasat “Naşu’” ca primă pentru „coordonarea generală” a meciurilor cu elenii. Dumitru Mihalache, cel care a întocmit referatul de premiere, nu s-a trecut pe listă, însă a fost adăugat, cu pixul, de trezorierul Filimon, alături de suma de 9.000 euro!
Jucătorii “naţionalei” au ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia şi prima promisă, 250.000 euro de om. Însă, în timp ce gîndurile lor duceau deja la preliminariile viitoare, oficialii FRF, în frunte cu Mircea Sandu şi Dumitru Mihalache, îşi împărţeau nu mai puţin de 35.900 de euro. Pentru ratarea calificării!
615914-615887-02-03
Motivaţia oficială? “Prime pentru persoane care au contribuit la derularea în condiţii normale a tuturor activităţilor ocazionate de acest eveniment sportiv şi la realizarea unor rezultate financiare consistente”!
Sandu şi Meche, 19.000 euro!
Mihalache, director de programe al Federaţiei, a întocmit şi semnat, a doua zi după returul barajului, referatul cu 22 de nume. Primul pe listă, preşedintele Mircea Sandu: 10.000 euro pentru “coordonare generală”! Al doilea, administratorul de la Casa Fotbalului, Alexandru Voinea, “ticketing”, 5.000 euro.
Cel poreclit “Meche” nu s-a trecut în tabel, însă, surpriză!, trezorierul Vasile Filimon a propus şi pentru el 9.000 de euro. Filimon a adăugat, în dreapta documentului, cu pixul, recomandarea pentru Mihalache, care urma să fie premiat cu această sumă.
Şi-a răsplătit şi băiatul
Pe listă apare şi fiul lui Dumitru Mihalache, Adrian, care a încasat 500 de euro pentru că s-a ocupat de acreditări. Au mai fost premiaţi, printre alţii, şi transport managerul Alexandru Stici (500 de euro), dar şi Ion Măţăoanu, “responsabil copii mingi”!
Tăcere pe linie!
Gazeta a încercat, aseară, să îi contacteze pe Mircea Sandu, Dumitru Mihalache, Vasile Filimon sau Alexandru Voinea, “capii” referatului întocmit de “Meche”. A răspuns doar ultimul: “Nu pot vorbi acum, sînt într-o discuţie privată, vă rog să reveniţi!”.
Jucătorii n-au primit nimic
Cu doar cîteva zile înainte de baraj, fotbaliştii “naţionalei”, prin Răzvan Raţ, atunci la West Ham, au acuzat faptul că nu au primit niciun ban pentru accederea la baraj. “Sînt nemulţumit pentru că jucătorii echipei naţionale sînt nemulţumiţi. Noi ne-am cerut doar drepturile care ne-au fost promise, echivalentul efortului depus pentru a ajunge la baraj”, spunea Raţ în Gazetă.
Răzvan Luţac, Sursa: GSP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu