luni, 14 aprilie 2014

SANATATE. O barcuta pe valuri./ partea 1 /

Pe data de 11 Aprilie internat find la spitalul de Hematologie am ramas suprins si uimit in acelas timp cand asistentul sef Ionit a condus un grup de copii ai scolii 2 insotiti de dascalul lor.prin saloanele spitalului.
 Misterul s-a lamurit rapid cand ne-a spus si motivul. Se apropieau  sarbatorile Pascale iar acesti copii au facut si adus cu manutele lor mesaje de imbarbatare pentru  noi bolnavii si cate o punga cu alimente. Uluiala mea a fost atat de mare incat nu am avut nici intuitia de a fotografia acest grup asa cum era constituit pentru a  arata gandul lor bun pentru cei bolnavi. Bravo lor, bravo dascalilor lor  care au  reusit sa-i scoata din lumea suferintelor, a durerilor, sa aduca un pic de alinare acestor bolnavi si sa  arate ca lor le pasa. Acesti dascali prost platiti  duc o enorma munca fiind necesar sa coboare la nivelul de gandire a copiilor pentru a fi intelesi de acestia.
 Luati exemplul lor domnilor. Coborati si dvs. la nivelul nostru poate ne intelegeti si pe noi bolnavii, dar si pe medicii care ne trateaza.

Cercelaru Mircea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu