marți, 1 aprilie 2014

Profeţia înfiorătoare făcută de Arsenie Boca cu privire la România: "Ţara asta va fi înconjurată de FLĂCĂRI"

de O.P.   •   01 Apr 2014   •   09:28 Comenteaza
Profeţia înfiorătoare făcută de Arsenie Boca cu privire la România: "Ţara asta va fi înconjurată de FLĂCĂRI" 442
Un monah vizionar de care prea putina lume stia inainte de 1989 a fost parintele Arsenie Boca. Şi el a plecat la cele vesnice, chiar inainte de Revolutie, eveniment pe care, de altfel, l-a si prevestit. Prigonit de odioasa Securitate, pentru a ramane aproape de cele sfinte el s-a transformat in pictor de biserici.

In 1968, cand lucra la biserica Draganescu din judetul Giurgiu, a avut mai multe revelatii care au ramas incifrate in uluitoarele picturi din sfantul lacas. intr-una dintre ele apar, in mod bizar, obiecte pe care umanitatea avea sa le conceapa multi ani dupa. Naveta spatiala pe care oamenii o vor vedea abia in 1981, apare, ca intr-o fotografie venita din viitor intr-o pictura profetica. Omul modern, care a uitat de Dumnezeu de dragul concretului, refuza invitatia la cina a arhanghelului Mihail, semnandu-si astfel sentinta…

Daca unele mesaje au fost doar sugerate, Arsenie Boca a lasat scris ca omul, cu stiinta, va aduce sfarsitul lumii.

“Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul! Sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, a proorocit Arsenie Boca.

    Citeşte mai multe despre:  
  • Arsenie Boca
  • http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu