joi, 13 martie 2014

Cuvintele INCREDIBILE rostite de Vladimir Putin, când credea că MICROFOANELE au fost oprite. "E CATASTROFA secolului"


de O.P.   •   13 Mar 2014   •   09:01 Comenteaza


Cuvintele INCREDIBILE rostite de Vladimir Putin, când credea că MICROFOANELE au fost oprite. "E CATASTROFA secolului" 442
Situaţia din Crimeea nu este deloc una simplă. Rusia nu va renunţa în ruptul capului la "părticica" preţioasă care îi asigură control parţial peste Ucraina, iar ţara condusă "legitim" de Ianukovici pare să nu cedeze în faţa ruşilor.

Europa intervine doar la nivel declarativ şi condamnă acţiunile militare şi sociale ale Rusiei în Ucraina, mai mult nu poate face, pentru că dependenţa de Rusia este incredibilă.

Exporturile în valoare totală de 520 de MILIARDE de euro anual fac din Occident o "păpuşă" în mâna păpuşarului de la Kremlin, iar dependenţa de gazul rusesc este încă un as pe care Rusia îl scoate de fiecare dată când este cazul.

La rândul lor, americanii condamnă acţiunile ruşilor, promit sancţiuni - care nu mai vin - şi spun sus şi răspicat că sunt de partea Ucrainei decimată după protestele însângerate din Kiev. Însă nimic mai mult.

Înregistrările cu Vladimir Putin care au apărut pe site-urile ruseşti arată însă adevăratul plan al preşedintelui rus. Acesta a spus către un apropiat al său, la finalul unei conferinţe de presă, fără să ştie că microfoanele încă mai merg: "Destrămarea URSS-ului a fost cea mai mare CATASTROFĂ GEOPOLITICĂ a secolului XX. Eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a reuni vechiul URSS", scrie utro.ru

Oricum, analiştii politici consideră că lipsa de reacţie oficială a liderului de la Kremlin este "suspectă". Pe lângă convorbirile telefonice pe care acesta le-a avut cu diverşi lideri politici europeni, Putin nu prea a ieşit să facă declaraţii publice lămuritoare cu privire la situaţia din Ucraina.

Se pare că preşedintele rus "tace, dar le face".

http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu