vineri, 14 februarie 2014

Mircea Badea, despre "spălarea" lui Traian Băsescu de către CNSAS: Ori suntem martori ai unui miracol de proporţii biblice, ori e ceva bizar

de M.C.   •   14 Feb 2014   •   00:09 Comenteaza
"Ori suntem martori ai unui miracol de proporţii biblice, ori e ceva bizar". Afirmaţia a fost făcută joi, de către Mircea Badea, în cadrul emisiunii "În Gura Presei", cu referire la cel mai recent verdict al CNSAS, conform căruia Traian Băsescu nu a colaborat cu Securitatea.

"De când Iisus a mers pe apă nu s-a mai auzit aşa ceva. E un miracol la fel de mare ca un om care lucra în străinătate pe vremea lui Ceauşescu, să nu aibă legături cu Securitatea. Ori suntem martori ai unui miracol de proporţii biblice, ori e ceva bizar" a spus Mircea Badea.
 
"Traian Băsescu a dat note la Securitate, dar nu a colaborat cu Securitatea. '88 a fost un an crâncen, oribil. Băsescu era în Belgia şi Olanda, dar nu colabora cu Securitatea. Dădea însă note informative în care descria cum un nene a vrut să-i dea o şpagă. Pe cine informa el? Securitatea şi Partidul. Nu aveai altfel cum pe vremea aia...domnul are adeverinţă că nu a colaborat. Bun. Eu am o întrebare pentru CNSAS, deşi ştiu că nu o să-mi răspundă nimeni. Care e diferenţa între nota domnului Băsescu şi nota domnului Voiculescu?" s-a întrebat Mircea Badea.
Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În Gura Presei" cu Mircea Badea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu