miercuri, 15 ianuarie 2014

Ce spun trăsăturile feţei despre personalitatea ta


Ce spun trăsăturile feţei despre personalitatea ta
“Fata este o harta a personalitatii si a intregului tau destin”, spune Jean Haner, autoarea cartii “Intelepciunea fetei tale”. Jean este expert in citirea fetelor, o practica veche de 3000 de ani, originara din China, care sustine ca trasaturile noastre faciale sunt o oglinda a personalitatii si ca ii putem “citi” pe cei din jur in functie de aceste caracteristici.
Ce spun trasaturile faciale despre caracterul unei persoane?
Gura mare/ buzele pline, ca ale Angelinei Jolie, sunt caracteristice persoanelor care se dedica relatiilor, foarte darnice din punct de vedere sentimental.
Buzele pline sunt caracteristice femeilor care tanjesc dupa statutul de mama. Buzele subtiri, ca ale lui Jennifer Aniston, sunt specifice persoanelor care au nevoie de intimitate si de spatiu personal mai mult decat altii.

Maxilarul bine definit, ca cel al Oliviei Wilde, este caracteristic persoanelor ambitioase si competitive, care lupta pentru a-si indeplini scopurile.
Fruntea rotunda, ca a Christinei Ricci, denota o personalitate creativa, artistica si emotiva. Fruntea plata, ca a lui Brad Pitt este comuna persoanelor care obisnuiesc sa gandeasca inainte sa actioneze sau sa vorbeasca.
Sprancenele dese, bine definite ca ale lui Lily Collins, reprezinta oamenii ambitiosi, care au incredere in ei insisi. Persoanele cu sprancene dese privesc viata intr-un mod mai logic si au un libido mai ridicat. Sprancenele subtiri in mod natural, ca ale lui Paris Hilton, le dau de gol pe acelea dintre noi care se confrunta ocazional cu o stima de sine scazuta.
Sprancenele pensate foarte subtire, ca cele ale Pamelei Anderson, sunt caracteristice personelor care atrag partenerii violenti. Gestul de a subtia sprancenele simbolizeaza renuntarea la putere.
Ochii mari, ca cei ai lui Zooey Deschanel, sunt specifici persoanelor comunicative, care vorbesc mult si foarte inimoase. Ochii mici, ca cei ai lui Taylor Swift, spun despre tine ca esti o persoana mai rezervata si sceptica, o persoana careia cu greu ii castigi increderea.
Pometi rotunzi, bine definiti ca cei ai lui Scarett Johansson, ii dau de gol pe cei carora le place sa vorbeasca si carora le face placere sa dea sfaturi chiar si atunci cand nu sunt solicitate.

Nasul proeminent, ca al lui Lea Michelle, este o trasatura a oamenilor cu o mare atentie la detaliu. Daca ai nasul proeminent inseamna ca esti o perfectionista si ca iti place sa iti faci planuri in avans. Nasul mic, ca al lui Megan Fox, este caraceristic persoanelor care stiu sa fie eficiente in tot ceea ce fac.
Sursa: Cosmopolitan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu