sâmbătă, 7 decembrie 2013

Culorile îți schimbă starea de spirit!

07 decembrie 2013 | Sorina Severin



Ești ceva mai apatică în această perioadă? Anumite culori îți schimbă starea de spirit. Iată care sunt acestea și cum acționează!
Albastrul are efect relaxant
Dacă te așteaptă o zi agitată, ai nevoie de o nuanță care să-ți aducă liniștea și să te ajute să iei cele mai bune decizii. Albastrul este cea mai bună opțiune, în special nuanțele deschise, precum albastrul marin. Nu este nevoie să te îmbraci din cap până-n picioare în această culoare, ci este de ajuns să asortezi o eșarfă sau o bijuterie și vei beneficia de efectul său relaxant.
Roșul, plin de pasiune
Dacă vrei să profiți din plin de fiecare experiență și să trăiești clipa, atunci roșul este nuanța perfectă pentru tine. Te umple de pasiune și, în același timp, îți dă mai multă încredere în tine. Dă o pată de culoare nuanțelor închise pe care obișnuiești să le porți iarna. O pereche de ghetuțe roșii merg de minune cu un palton negru sau crem.
Citește și:
Culoarea sentimentelor: roșu pasional
Ce spune culoarea hainelor despre tine
Verdele, alegerea optimă pentru weekend
Simte-te mai aproape de natură în timp ce faci o plimbare prin peisajul hibernal. Un fular verde îți va ține de cald, iar mănușile asortate nu vor lăsa gerul să-ți afecteze pielea. Va fi momentul tău de relaxare după o săptămână grea de lucru.
Portocaliul te revitalizează
Cu siguranță vei întoarce capete dacă vei purta această culoare. Pe lângă priviri, vei atrage toate energiile pozitive, și tot ce-ți propui în acea zi va fi dus la îndeplinire cu succes.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu