sâmbătă, 17 august 2013

Un radar de ultimă generaţie, instalat pe DN 1. Depistează şoferii grăbiţi de la o distanţă de 1,2 km şi nu poate fi detectat sau bruiat

de D.D.   •   16 Aug 2013   •   16:59 Comenteaza
Un şofer de 80 de ani care făcea semne obscene în trafic a fost prins şi înregistrat cu cel mai performant radar al Politiei Române. Poliţiştii ilfoveni au montat astăzi aparatul la câţiva metri deasupra soselei, pe o pasarelă pietonală, pe DN1. Zeci de şoferi, în majoritate doamne, au fost amendaţi pentru că au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Bătrânul a aflat apoi că aparatul cu care a fost filmat e de ultimă generaţie: radarul laser. Dar recunoaşte că îl enervează vitezomanii. Ca cel care astăzi îl claxona şi îi dădea flash-uri să o calce.

Radarele amplasate pe DN1, pe ambele sensuri, le-au venit însă de hac şoferilor grăbiţi. Numai în primele două ore au fost amendaţi zeci de şoferi.

Aparatul radar laser a fost montat pe pasarelă, deasupra drumului naţional 1. Echipamentul de ultimă generaţie poate depista maşini şi la o distanţă de 1,2 km, stabileşte viteza în jumătate de secundă şi nu poate fi detectat sau bruiat.


http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu