sâmbătă, 10 august 2013

Prefectul Jean-Adrian Andrei garantul arborării steagului SECUIESC pe clădirile publice. DOCUMENTE


Prefectul Jean-Adrian Andrei garantul arborării steagului SECUIESC pe clădirile publice. DOCUMENTE
În data de 9 iulie a.c. i-am solicitat prefectului județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, să-mi comunice în scris câți primari din județul Harghita au fost acționați în judecată pentru că refuză în mod ostentativ să dea jos steagul secuiesc de pe clădirile publice ale statului român.
Răspunsul prefectului de Harghita îmi este comunicat prin adresa nr. 9167/SL/16.07.2013 în care, în loc să-mi răspundă în mod concret la cele solicitate, prefectul Jean-Adrian Andrei îmi comunică că m-ar fi informat deja cu privire la cele solicitate și că domnia sa ”procedează în conformitate cu prevederile legale”. Evident, nevând ce să-mi comunice pentru că nu a acționat niciun primar în judecată, prefectul Jean-Adrian Andrei îmi trimite o adresă sterilă și fără niciun sens.


Prefect Harghita Jean Adrian Andrei steag secuiesc niciun proces
Încercând să-și bată joc de mine, Andrei face referire la adresa nr. 8209/27.06.2013. Doar că această adresa este un răspuns la o altă solicitare a mea (diferența se poate observa chiar din răspunsul prefectului) cu privire la steagul județului Harghita, anulat definitiv și irevocabil de instanța de judecată, dar care stă în continuare arborat pe clădirile publice din Harghita pentru că același Andrei refuză să aplice legea și în acest caz.
De remarcat faptul că Andrei a expediat numai puțin de patru solicitări în care a cerut primarilor să respecte o sentiță judecătorească, însă nicio somație. La șase luni de la izbucnirea scandalului steagului secuiesc arborat pe clădirile publice și la nouă luni de la rămânerea definitivă și irevocabilă a anulării steagului județului Harghita (identic cu cel secuiesc) prefectul Andrei refuză să demareze proceduri legale (care sunt în ordine somația, plângerea prealabilă și acțiunea în contencios) și folosește în continuare sintagme de genul ”a atras atenția”.
Cum stă situația în județul Covasna? Vezi documentul aici.


Dan Tanasa
http://www.napocanews.ro/

Un comentariu:


 1. Prime Minister Kevin Rudd - Australia
  Indraznet si corect!
  Musulmanilor care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca Australia , in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.
  Citat:
  "IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.
  "IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

  Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

  Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

  o
  Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.


  Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

  Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

  Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o."
  Prime Minister Kevin Rudd - Australia

  RăspundețiȘtergere