marți, 4 iunie 2013

Traian Băsescu, 8 ani de obsesie Antena 3

de S.T.   •   03 Iun 2013   •   22:23 Comenteaza (37)

Traian Băsescu se află în plină campanie de recuperare a puterii pierdute. Sunt numeroase evenimente ce s-au petrecut în aceste zile şi care pun într-o nouă lumină toata campania dirijată împotriva Antenei 3, un trust de presă incomod pentru unii.

Traian Băsescu îşi recapătă puterea şi o utilizează împotriva vechii sale obsesii, presa, atât cât a mai rămas din presă - cea care critică, ancheteză şi informează.

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei ", motivele pentru care Traian Băsescu vrea să închidă Antena 3, sondajul secret care l-a scos din minţi pe acesta, dar şi dovada că este obsedat de jurnaliştii din echipa Antena 3.

Un sondaj de opinie, realizat în 2011, care nu a fost dat publicităţii, oferă răspuns la două întrebări esenţiale. Cei chestionaţi au spus, în marea lor majoritate, că Antena 3 se opune cel mai bine lui Traian Băsescu şi că Antena 3 le reprezintă cel mai bine interesele.


Oana Stancu, invitata lui Mihai Gâdea, a justificat motivul pentru care Traian Băsescu şi-a îndreptat "artileria grea" către Antena 3.

"Nu se agită pentru noi, ci pentru cele 8,4 milioane de români care au ieşit la vot", a spus Oana Stancu
.


Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu