duminică, 9 iunie 2013

Preşedintele Traian Băsescu revine în forţă. Oamenii lui batjocoresc România

de S.T.   •   09 Iun 2013   •   20:23 Comenteaza

Fără voinţă populară, preşedintele Traian Băsescu revine în forţă la conducerea instituţiilor statului şi îşi reactivează oamenii, pe plan intern, dar şi pe plan extern.

Băsescu îşi recapătă puterea, iar lucrul acesta provoacă frustrare în rândul celor peste 7 milioane de persoane care au votat acum mai puţin de un an suspendarea din funcţie a preşedintelui.

Deloc surprinzător este faptul că nu e vorba doar despre o simplă revenire. Oamenii lui Traian Băsescu batjocoresc România, atât la Bucureşti, cât şi la Bruxelles.

Raportorul Comisiei de buget finanţe din Parlamentul European, eurodeputata spaniolă, Inés Ayala Sender, şi-a exprimat dezgustul vizavi de tipul de intervenţii nervoase, bazate pe ranchiună, ale europarlamentarelor PDL Monica Macovei şi Elena Băsescu.

Inés Ayala Sender susţine că cele două PDL-iste recurgeau la tot felul de metode penibile prin care încercau să îi intoxice pe membrii Comisiei de buget finanţe şi să îi determine să refuze candidatura persoanei propuse de guvernul român.
Renate Weber şi Victor Boştinaru au fost invitaţii emisiunii "Punctul de Întâlnire" cu Radu Tudor.

Aceştia au vorbit despre revolta stârnită de abuzurile disperate ale securităţii băsiste.

Urmăreşte comentariile acestora în materialul video de mai jos.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Punctul de întâlnire cu Radu Tudor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu