miercuri, 29 mai 2013

LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ. Se reasfaltează toată Autostrada Arad-Timişoara
Miercuri, 29 Mai 2013, 08:33
33 vizite - 0 comentarii

click pe poza: FOTO (1)


Biroul de Poliţie Autostrăzi Vest a impus restricţii de viteză pe autostrada Arad-Timişoara, din cauza unor lucrări de reasfaltare şi de reabilitare a podurilor şi a acostamentelor.
În decembrie 2011, Autostrada Arad-Timişoara, cu o lungime de 32,25 km, a fost inaugurată. Valoarea lucrărilor a fost de 482,8 milioane de lei, echivalentul a 135,43 de milioane de euro, ceea ce înseamnă un cost de peste 4,23 de milioane de euro pe kilometru.
Iată că la mai puţin de un an şi jumătate, este nevoie de lucrări de asfaltare pe calea de circulaţie de la Arad la Timişoara. Constructorii vor asfalta segmente de câte cinci kilometri, astfel că restricţiile de viteză se vor aplica pe porţiuni diferite. Şoferii trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare, pentru că se va circula cu cel mult 60 km/oră, pe o singură bandă de mers.

Când a fost inaugurată, lucrările la autostradănu nu erau terminate. Constructorul mai avea de montat indicatoare sau să termine poduri. Pentru că încă se lucrează la poduri, limita de viteză în apropierea lor este de 80 de km/oră.

Nici proiectantul, nici beneficiarul nu s-au gândit că e nevoie şi de reţele de apă pentru toaletele publice. Acestea vor fi montate mai târziu. Aşa se face că termenul de finalizare al lucrărilor a fost din nou amânat, pentru noiembrie 2013. Rămâne de văzut dacă executantul, consorţiul FCC Construccion şi Astaldi, îşi va face treaba la timp şi nu va face lucrări de mântuială.

Autor:    Evz.roSursa:   www.evz.ro

Un comentariu:

  1. Oare nu exista supraveghetor de lucrare?
    Oare receptia lucrarii sa facut fara a verificarea ei la final ?
    Sunt semne de intrebare pentru care cineva trebuie sa plateasca ca a luat toata aceasta perioada de timp salariul de geaba! Daca nu se realizeaza lucrarea conform proectului mai bine va lasati de treaba !
    Mai ganditi-va inainte de a fi prea tarziu!
    Sa lasam taiatul pamblicii pentru ziua cand se face totul ca la "carte"

    RăspundețiȘtergere