miercuri, 29 mai 2013

Încă un atac Vodafone: SMS-uri nelimitate către orice reţea naţională, şi de pe cartelele preplătite

ieri, 21:37 Autor: Adrian Seceleanu
Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o nouă campanie prin care le oferă - în premieră pe piaţa locală - şi clienţilor cu cartele preplătite posibilitatea de a achiziţiona pachete de servicii care includ un număr nelimitat de SMS-uri către orice reţea naţională.
Clienţii care au cartele preplătite Vodafone - circa 4,8 milioane la finele lunii martie - pot avea acces la oferta cu SMS-uri nelimitate fie achiziţionând o extraopţiune care are un preţ de 6 euro (fără TVA) - şi care include şi alte resurse, fie achiziţionând, pe lângă o extraopţiune existentă, un “pachet” separat, care are un preţ de 2 euro (fără TVA).
“Cu extraopţiunea în valoare de 6 euro credit, clienţii Vodafone pot comunica nelimitat, în orice reţea naţională, prin SMS. Aceştia primesc şi 2000 de minute în reţea, 100 de minute naţionale şi 150 MB trafic de date. Clienţii ce au nevoi extinse de navigare online primesc de două ori mai mult trafic de date, 300 MB, alături de SMS-urile nelimitate în orice reţea naţională, 2000 de minute în reţea şi 100 de minute naţionale, cu extraopţiunea de 8 euro credit”, potrivit datelor Vodafone. “Utilizatorii care (…) au nevoie de mai multe minute, SMS-uri sau trafic de date într-o anumită perioadă pot accesa de acum şi noile oferte Plus. Acestea se pot activa împreuna cu orice extraopţiune de baza şi primesc valabilitatea acesteia: 2 euro credit - SMS-uri nelimitate în reţelele naţionale (…)”.
Pe de altă parte, Vodafone a lansat şi o campanie prin care urmăreşte atragerea de clienţi noi pe segmentul prepay, oferindu-le clienţilor care activează o cartelă Vodafone cu credit de 6 euro un credit bonus de încă 6 euro. “Creditul poate fi consumat pentru orice serviciu, oricând decid utilizatorii”, conform companiei.
Vodafone a lansat luna trecută şi un portofoliu de abonamente cu apeluri şi SMS-uri nelimitate către orice reţea naţională - denumit Vodafone Red.
Primul abonament cu apeluri nelimitate către orice reţea naţională de pe piaţa locală a fost lansat anul trecut de Cosmote.
sursa; ziarul financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu