duminică, 14 aprilie 2013

E cel mai emoţionant video al anului? Uite cum un câine încearcă să-şi readucă la viaţă prietenul mort pe autostradă | VIDEO





Uneori, câinii demonstrează că sunt mai umani decât noi. Acesta este şi cazul unui patruped care nu îşi părăseşte cu nici un chip prietenul mort, care a fost lovit de o maşină pe autostradă.



Accidentul a avut loc în Lituania, pe autostrada dintre capitala Vilnius şi Panevezys, când un câine vagabond a fost lovit de o maşină. Un alt patruped a venit pentru a vedea ce s-a întâmplat cu prietenul său. Câinele nu pare că realizeaze că amicul său e mort şi încearcă să-l lingă pentru ca acesta să se trezească la viaţă. În zadar însă...

Totul a fost filmnat de un şofer aflat în trecere care a postat filmuleţul pe site-ul liveleak.com şi a adunat peste 36.000 de vizualizări. Încă o dată se vede că uneori animalele suferă asemeni oamenilor şi sunt foarte afectate când îşi pierd semenii.

Cum ţi se pare înregistrarea?

sursa; libertatea.ro 

Un comentariu:

  1. Daca ma intrebati pe mine asi spune ca este deosebita pentru pilda pe care o arata! Rar vedeti asemenea semnale si in viata noastra de zi cu zi.cand in asemenea momente vine la tine se uita sa vada ce ar putea lua.

    RăspundețiȘtergere