joi, 21 martie 2013

Vezi cum arată un posibil criminal: radicalul ungur care a ameninţat-o cu moartea pe eleva Sabina


Vezi cum arată un posibil criminal: radicalul ungur care a ameninţat-o cu moartea pe eleva Sabina
Vigilentii internetului l-au gasit mai rapid ca Politia pe individul care a amenintat-o grobian cu moartea pe tanara eleva: este vorba de Zsolt Lendvay-Simon, agitator al autonomiei “Tinutului ” (foto). Roncea.Ro cere romanilor din zona sa il caute, sa-l prinda si sa-l predea autoritatilor pe infractorul maghiar.
Mii de romani si-au declarat solidaritate cu Elena prin intermediul retelelor sociale. S-a creat o pagina de Facebook eficienta si s-au anuntat demonstratii de solidaritate in mai multe orase ale tarii, respectiv:
BUCURESTI, Sambata la ora 17 – Piata Constitutiei sau Piata Universitatii. Se afirma: “Sabina, eleva a unui liceu din Covasna a fost amenintata cu moartea, dupa ce impreuna cu cativa colegi au mers la liceu cu steaguri tricolore si au marsaluit pe holurile institutie de invatamant. Pe langa faptul ca a fost amenintata cu moartea, Sabina este si anchetata pentru “instigare la violenta”. Va asteptam in numar cat mai mare sa o sustinem pe Sabina Elena impreuna cu un tricolor!
CHISINAU, Vineri la 15.30, la Amabasada Romaniei (Bravo, fratilor!)
ALBA IULIA, Vineri la 16, in fata Prefecturii
CLUJ NAPOCA, Vineri la 17, in Piata Unirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu