sâmbătă, 30 martie 2013

TERIBILELE PROFEŢII ale lui NOSTRADAMUS pentru 2013. Câţi şefi de stat vor fi asasinaţi

03 Ian 2013 - 16:02
Porfetiile lui Nostradamus nu ocolesc anul 2013. Nostradamus s-a născut în Saint Rémy de Provence, în sudul Franţei, pe 14 decembrie 1503 şi a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez, celebritatea sa datorându-se lucrării "Les Propheties", a cărei primă ediție a apărut în 1555. Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene.

Potrivit site-ului nostradamus-predictions.org, lui Nostradamus îi aparţin 6338 de profeţii, dintre care multe nu s-au îndeplinit atunci când fuseseră prezise. Profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei şi acoperă o perioadă care ajunge până în anul 3797. Nu se cunoaşte secretul prezicerilor sale.

În profeţiile sale, Nostradamus susţine că până în 2016 toţi oamenii vor muri, iar în Europa va apărea un "arc satanic al furiei", o maşină a timpului, acest "arc satanic" putând fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider-LHC) sau rachetele balistice.

Potrivit lui Nostradamus, în perioada 2012 - 2013 va avea loc Al Treilea Război Mondial, iar înainte de acesta vor fi asasinaţi patru şefi de stat.

Alte profeţii ale lui Nostradamus arată dezastre naturale, cataclisme sau venirea lui Anticrist.

sursa; jurnalul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu