miercuri, 6 martie 2013

Bancul zilei

Util si Placut - Click NEWS
Marți, 05 Martie 2013 - 20:47



O blondă îşi ia o slujbă la Domeniul Public. Trebuia să vopsească banda de pe mijlocul unui drum. Şeful ei îi spune că se află în perioada de probă şi trebuie să vopsească doi kilometri pe zi, dacă vrea să-şi păstreze serviciul.
Verificând la sfârşitul zilei, el vede că în prima zi făcuse patru kilometri, dublu faţă de medie. A doua zi, a fost puţin mai dezamăgit, pentru că blonda nu vopsise decât doi kilometri. Se gândeşte că oricum asta e media şi trece cu vederea. Dar a treia zi, când blonda vopsise doar un kilometru îi spune:
- Ce problemă ai? Vreo boală, vreo defecţiune a echipamentului? Ce te opreşte să faci doi kilometri pe zi?
- Ştiţi, cu fiecare zi sunt din ce în ce mai departe de găleată!
***
În SUA, la emisiunea „Vrei să fii milionar“, ajung în etapa finală un român şi un evreu. Se fac pariuri, toţi se înghesuie să parieze pe evreu, în timp ce pentru românul nostru a pariat doar o singură persoană, probabil un român din atâţia români care sunt în această ţară. Începe concursul. La final, cei doi au punctaj egal.
În această situaţie, prezentatorul pune o întrebare decisivă, evreul nu ştie şi câştigă astfel românul concursul. Mulţi oameni au pierdut o grămadă de bani în ziua aceea.
Un reporter reuşeşte să intre în culise şi să-l prindă pe evreu, adresându-i o întrebare:
- Cum vă simţiţi după ce aţi distrus şansa celorlalţi de a câştiga bani şi, mai ales, şansa dumneavoastră de a câştiga mulţi bani?
- Ca un afacerist, răspunde evreul zâmbitor.
- Cum adică?
- Ghici cine a pariat pe român?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu