miercuri, 2 ianuarie 2013

Horoscopul carierei 2013

sfatulparintilor.ro - Horoscopul carierei 2013 - freedigitalphotos.net
Printează
Vizualizări: 277
Sarbatorile au trecut si cu totii incepem un an nou. Iata care sunt previziunile astrale referitoare la capitolul cariera, pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Prezenta planetei Saturn in cea de-a saptea casa este semn de bun augur pentru Berbeci. Vei duce la bun sfarsit si cu un succes fulminant toate proiectele pe care le incepi. Insa, pentru acest lucru, este nevoie sa iei in calcul toate aspectele problemei si sa iei cele mai bune decizii. Se pare ca te vei confrunta cu probleme legate de neglijenta sau nepasarea colaboratorilor. Nu te baza foarte mult pe altii pentru ca exista posibilitatea ca cineva sa nu-si respecte cuvantul dat. Sunt posibile si cateva probleme legale.


Taur

Vei avea un an foarte bun din punctul de vedere al carierei. Desi te vei confrunta cu cateva obstacole, vei avea abilitatea de a le ocoli si, mai mult, vei fi la fel de energic. Sunt sanse mari sa cunosti oameni influenti care te pot ajuta, insa daca neglijezi sfaturile primite, poti lua decizii nu tocmai bune pentru cariera ta. Vei face cateva calatorii de afaceri si vei putea sa-ti surclasezi competitorul direct din punct de vedere profesional.

Gemeni

Iti va fi destul de greu sa te folosesti de calitatile tale creative, iar asta te va impiedica sa atingi telurile pe care ti le-ai propus. Concurentii iti vor da batai de cap si inainte de a face orice miscare trebuie sa analizezi foarte bine plusurile si minusurile. Exista sanse sa fii avansat. Cu toate acestea, nu te vei simti pe deplin satisfacut de rezultate, avand in vedere efortul depus.


Rac

Tranzitul lui Jupiter le aduce satisfactii celor care lucreaza peste hotare sau in domeniul comertului exterior. Tranzitul lui Saturn, insa, poate duce la aparitia catorva pierderi. Evita sa intri in discutii contradictorii, pentru ca risti sa fii luat la ochi de catre superiori. Este recomandat sa iti faci treaba cat mai bine, sa iei decizii intelepte si vei avea sansa sa devii asociatul unui om influent.


Leu
Potrivit previziunilor astrale, vei reusi la job ceva inedit si astfel vei fi promovat (sau iti vei extinde afacerea, daca esti pe cont propriu). Exista posibilitatea unor parteneriate noi si te vei bucura de respectul si recunoasterea catorva oameni influenti. Vei calatori mult in 2013 si, desi vor aparea si obstacole, vei avea puterea si intelepciunea sa le depasesti fara sa te afecteze prea tare. Spre sfarsitul anului, se anunta o imbunatatire a pozitiei sociale, iar acest lucru iti va aduce si mai mult respect.



Fecioara
Un an cu rezultate mixte din punctul de vedere al carierei. Pozitia lui Jupiter iti va aduce succes si respect. Vei intalni persoane cu experienta care vor da un suflu nou afacerii tale. Potrivit previziunilor astrale, vei da dovada de mult curaj si entuziasm pentru pasiunea ta. Vei calatori in scopuri de afaceri si te vei intoarce cu rezultate pozitive. Este recomandat sa nu te implicit in parteneriate noi, insa daca nu exista alta posibilitate fii atent la acte inainte de a le semna.


Balanta
Potrivit previziunilor astrale, vor fi multe obstacole in cariera. In caz ca ai de gand sa incepi ceva nou, este recomandat sa te consulti cu un specialist in domeniu. Daca vrei sa incepi un parteneriat de afaceri, vei fi dezamagit de modul in care vor fi distribuite actiunile. Daca e vorba despre un parteneriat cu o femeie, acesta va esua. S-ar putea sa primesti o propunere care iti va aduce un castig imens intr-o perioada scurta de timp. Evalueaza atent toate aspectele situatiei, ca sa fii sigur ca nu vei cadea intr-o capcana. Nu este o perioada favorabila pentru asumarea riscurilor. Evita sa faci calatorii inutile.


Scorpion
Tranzitul lui Jupiter este foarte favorabil carierei Scorpionilor. Prima parte a anului este extrem de fructuoasa, cu calatorii de afaceri, cu rezultate pozitive care vor duce la extinderea afacerii. In cea de-a doua parte a anului insa, gelozia unora ar putea duce la aparitia unor zvonuri defaimatoare. Fii, asadar, atent!


Sagetator
Tranzitul lui Jupiter nu pare de bun augur pentru Sagetatori. Pentru obtinerea celui mai mic rezultat trebuie sa depui eforturi uriase. Situatia de la job pare sa se inrautateasca, insa vei reusi sa controlezi abil situatia. Te vei baza pe ajutorul prietenilor si exista sanse sa incepi o afacere noua. Ai grija sa nu incepi prea multe lucruri deodata.


Capricorn
Un an prielnic pentru Capricorni, din punctul de vedere al carierei. Vei avea incredere in fortele proprii si vei castiga respectul celorlalti, iar acest lucru se va simti la profit. Totusi, prezenta lui Saturn in cea de-a zecea casa va duce la intarzierea rezultatelor dorite. Este recomandat sa eviti modificarile majore si sa ai rabdare. Te vei bucura si de sprijinul catorva persoane influente. Sunt sanse sa ai beneficii majore in urma unei calatorii de afaceri.


Varsator
Te vei bucura de suportul unor profesionisti cu experienta in domeniu, iar acest lucru va duce la imbunatatirea metodei tale de lucru si la cresterea profitului. Se anunta o schimbare a jobului sau o promovare. Unii competitori iti pot face probleme, insa vei putea controla situatia.


Pesti
Nu se anunta un an bun pentru Pesti, mai ales in ceea ce priveste relatia cu un sef direct sau cu o persoana influenta. Nu te vei bucura de succes, in fiecare aspect al muncii tale existand cate un obstacol. Nu incepe nimic nou, evita riscurile inutile. Nu face calatorii daca nu sunt absolut necesare, intrucat nu-ti vor aduce deloc beneficii.

Read more: http://sfatulparintilor.ro/newsletter/horoscopul-carierei-2013/#ixzz2Go1mXLRA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu