marți, 25 decembrie 2012

Pleci în concediu? Valiza de alarmă îţi păzeşte casa!

O valiză cu senzor de foc, pentru furt şi inundaţii. Este cel mai nou sistem pentru siguranţa casei lansat zilele trecute de o firmă de securitate din Capitală. "Geamantanul-minune" are grija ca locuinţa să fie în siguranţă şi în caz de o nenorocire dă alarma imediat.
  • Alarmele se pot monta langa aragaz ca sa detecteze scurgerile de gaz
Dacă ţi-ai propus să pleci în vacanţă în această perioadă, e bine să ştii că acum există pe piaţă un "geamantan-minune" care poate detecta fumul, scurgerile de gaz, de apă şi încercările de furt din locuinţă.
Valiza de alarmă este dotată cu o serie de dispozitive care dacă sesizează una din problemele de mai sus dau imediat alarma în dispeceratul de monitorizare. În acel moment reprezentanţii firmei de securitate te contactează sau sună prietenul ori persoană pe care ai desemnat-o să ţină legătura cu ei. Valiza de alarmă se montează simplu în numai 5 minute, fără nici o deteriorare a locuinţei. Închirierea acestui dispozitiv costă începând cu 40 de lei/zi. Inedit este şi faptul că angajaţii firmei de securitate pot să-ţi repare daunele produse, să-ţi înlocuiască geamul spart şi chiar să-ţi zugrăvească, astfel încât când vii din vacanţa de sărbători să nici nu pară că în casă s-a întâmplat ceva.
 

Mai mult: Pleci în concediu? Valiza de alarmă îţi păzeşte casa! - Utile | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu