miercuri, 5 decembrie 2012

MISTERUL din vulcanul Popocatepetl din Mexic NU ARE RĂSPUNS | Video

O apariţie misterioasă de deasupra vulcanului Popocatepetl, din Mexic, i-a lăsat pe cercetători fără cuvinte, deoarece nu au suficiente dovezi pentru a putea afirma cu siguranţă despre ce e vorba.
Unii au spus că este un OZN, alţii că e un corp solid care nu este deloc misterios. Ce se poate spune cu siguranţă e că vorbim despre un corp cilindric, de aproximativ 1 kilometru lungime, cu diametrul de 200 de metri care pare să cadă în vulcanul Popocatepetl.
Agentul FBI Ben Hanson spune că poate fi vorba chiar despre un video trucat şi că mereu oamenii se aruncă să spună că văd OZN-uri, când aceste "apariţii misterioase" au explicaţi banale de cele mai multe ori.
Un specialist în editarea video crede că obiectul nu cade în crater, ci undeva mult mai departe şi că este un meteorit, nu un OZN.
Un alt specialist e de părere că e mai plauzibil să fie un obiect "terestru" sau un meteorit, deoarece cade. Dacă şi-ar fi luat zborul atunci ar fi fost mai curios.
Pe de altă parte, mulţi îşi exprimă părerile, dar nimeni nu poate spune cu siguranţă ce se vede în apropierea vulcanului Popocatepetl din Mexic.

Mai mult: MISTERUL din vulcanul Popocatepetl din Mexic NU ARE RĂSPUNS | Video - Stiri externe | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu