vineri, 7 decembrie 2012

DEZVĂLUIREA CARE SCHIMBĂ OMENIREA! 20 de oameni, pregătiţi pentru NEMURIRE

Biofizicianul rus Igor Artyukhov a reuşit ceva ce credeai că există doar în filmele SF: le oferă oamenilor... nemurirea. Sau, cel puţin speră că se va ajunge la asta, în viitor.
Igor Artyukhov a pus bazele fundaţiei KrioRus, unde oamenii care vor să "trăiască veşnic" pot fi îngheţaţi pentru perioade lungi de timp, de ordinul a zeci de ani, iar apoi dezgheţaţi şi readuşi la viaţă.
Potrivit specialistului, care a oferit un interviu amplu pentru cotidianul Pravda, oamenii sunt îngheţaţi imediat după ce mor. Studiile efectuate asupra unor vieţuitoare au demonstrat că organismele pot fi readuse la viaţă după ce sunt congelate astfel, iar sângele, neuronii, sperma ş.a. sunt funcţionale şi nu au de suferit.
Artyukhov speră ca oamenii astfel criogenaţi să fie dezgheţaţi peste zeci sau chiar sute de ani, când bolile de care sufereau să aibă leac, când îmbătrânirea să fie doar o amintire.
Chiar dacă pare ceva de domeniul SF-ului, până acum, aproximativ 20 de persoane au apelat la serviciile bioefizicianului rus şi se află criogenate în laboratorul acestuia. Mai mult, şi el vrea să beneficieze de munca sa, atunci când va înceta din viaţă.
Preţul pentru care vei fi conservat este de 30.000 de dolari, iar dacă vrei ca numai creierul tău să fie "păstrat la rece", trebuie să scoţi din buzunar 10.000 de dolari.

Mai mult: DEZVĂLUIREA CARE SCHIMBĂ OMENIREA! 20 de oameni, pregătiţi pentru NEMURIRE - Stiri externe | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu