vineri, 12 octombrie 2012

Deputaţii nu se uită la bani când vine vorba de deplasările în străinătate. Ce sume imense au cheltuit pe călătoriile în afara ţării

D.D. | 05 Oct 2012, 07:16
Deputaţii nu se uită la bani când vine vorba de deplasările în străinătate. Ce sume imense au cheltuit pe călătoriile în afara ţării
Foto: amchamportugal.org
Deputaţii au cheltuit, în cele trei luni de vară, aproape 220.000 de lei pe călătoriile în străinătate.

Cea mai scumpă deplasare din această  vară a fost în Norvegia. Pentru trei zile petrecute acolo deputatul PDL Adrian Rădulescu a plătit  ...atentie..283 de milioane de lei vechi. În luna iunie, alţi doi deputaţi au plătit pentru  participarea la lucrările Congresului UNESCO de la  Paris 167 de milioane de lei.

Nici deputatul Antal Istvan nu a fost mai reţinut la cheltuili.  Acesta a plătit  pentru o vizită de două zile în  Lituania  111 milioane de lei vechi. Nici în iulie,  când era vacanţă parlamentară, nu s-au făcut mări  economii la buget.

Pentru o vizită de cinci  zile în Statele Unite la lucrările Comisiei pentru ştiinţă şi tehnologie a NATO, un deputat a plătit  aproape 200 de milioane de lei.

Alte 137 de  milioane de lei s-au dus pentru a deplasare de două  zile a deputatei Eugenia Barna în Italia.

Luna august a fost norocoasă pentru alţi doi deputaţi care s-au deplasat la Monaco. Vizita de şapte zile a costat statul 175 de milioane de lei. De asemenea,  pentru o deplasare de 4 zile în Italia, a doi  deputaţi, din bugetul Camerei au mai ieşit 105  milioane.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu