duminică, 9 septembrie 2012

Răspunsul unui programator Facebook la întrebarea ”Cine mi-a vizualizat profilul?

Răspunsul unui programator Facebook la întrebarea ”Cine mi-a vizualizat profilul?”

de Irina Borş Postat la: 08.09.2012 12:00 Ultima actualizare: 08.09.2012 12:02
Sursa: updatec.com
Programatorul Keith Adams, angajat al Facebook, a răspuns unei serii de întrebări ale utilizatorilor platformei de socializare Quora. Cum era de aşteptat, principala curiozitate a internauţilor a fost legată de posibilitatea unui utilizator de a afla cine i-a vizualizat pagina de Facebook, scrie digitallife.today.com.
Oricât de mult s-ar strădui să descopere cine a avut curiozitatea să le parcurgă profilul, precum şi cât timp a petrecut pe pagină sau de ce anume a fost interesat, internauţii nu au reuşit să găsească o cale de a afla cine sunt “spionii” Facebook-ului lor.
Drept urmare, Keith Adams a lămurit acest mister, spunând că, deşi sistemul reţelei de socializare înregistrează absolut orice informaţie, de la profilurile pe care le vizitezi până la cumpărăturile online pe care le faci prin intermediul platformei, aceste date rămân într-un circuit intern, internauţii neavând posibilitatea să le acceseze. Adams a ţinut de asemenea să transmită că diversele aplicaţii care promit utilizatorilor că le vor dezvălui numele celor care au intrat în profilul lor nu aparţin Facebook şi nu pot furniza asemenea informaţii.
Utilizatorii Quora au mai vrut să ştie dacă ordinea în care apar prietenii în listă sau în care apar postările lor pe perete poate da indicii referitoare la frecvenţa cu care ei intră în profilul utilizatorului. Din nou, nu, potrivit lui Adams. El spune că aceste afişări “pot include prietenii cu care interacţionezi des, în ceea ce priveşte postările pe wall, comentariile şi evenimentele comune la care aţi participat. Selecţia nu se bazează pe vizualizarea profilului tău.”

Intră în comunitatea Facebook Gândul, locul unde ziarul vorbeşte cu tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu