miercuri, 15 august 2012

Tabăra naţionalistă a Noii Drepte – ediţia 2012 (FOTO)


Tabăra naţionalistă a Noii Drepte – ediţia 2012 (FOTO)
Noua Dreapta a organizat in perioada 10-12 august a 12-a editie a taberei de vara, eveniment anual care reuneste lideri si militanti din cele 40 de filiale ale organizatiei din Romania, Republica Moldova si diaspora.

In acest an tabara nationalista s-a desfasurat in judetul Covasna, pentru a fi din nou aproape de romanii uitati din inima Romaniei si pentru a le reaminti separatistilor maghiari reuniti in aceeasi perioada in tabara de la Borzont din judetul Harghita, ca membrii Noii Drepte sunt la ei acasa in orice judet si localitate a Tarii.

In cele trei zile ale taberei, fiecare membru al Noii Drepte a putut veni cu propuneri concrete de imbunatatire a activitatii organizatiei, cu solutii la problemele cu care se confrunta romanii din Tara si din afara granitelor, fiind stabilita strategia organizatiei pentru urmatorii ani. Nu au lipsit activitatile recreative, localitatea Reci din centrul judetului Covasna oferind membrilor Noii Drepte un cadru natural deosebit, hotelul situat pe malul lacului Reci fiind înconjurat de dune de nisip pe care cresc paduri de mesteceni, fapt care a facut ca zona sa fie declarata monument al naturii.

In ultima zi a taberei, membrii Noii Drepte s-au deplasat in sudul judetului Covasna, pentru a participa la Liturghie la Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul, ctitorita recent pe teritoriul administrativ al localitatii Valea Mare.

Manifestarea s-a desfasurat sub cele mai bune auspicii in toate cele trei zile ale sale, fiecare participant plecand cu regretul ca tabara s-a sfarsit dar cu energia refacuta si hotararea de a duce lupta cu si mai multa tarie pentru Dumnezeu, Neam si Tara.

Biroul de presa al Noii Drepte



[gallery]


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu