sâmbătă, 11 august 2012

IMAGINILE care au IMPRESIONAT o lume întreagă | VIDEO

Un film cu un american care face un gest impresionat pentru câinele său bolnav de artrită a devenit unul dintre cele mai emoționate virale de pe Internet, potrivit dailymail.co.uk.
Americanul John Unger (49 de ani) l-a adoptat pe câinele Schoep în urmă cu 19 ani. După ce s-a despărțit de iubita sa de atunci, el a vrut să se sinucidă, Schoep fiind cel care l-a făcut însă să se răzgândească.
În prezent, câinele are artrită și doar valurile îi calmează durerile, permițându-i să adoarmă. Drept urmare, Unger merge în fiecare zi cu Schoep la apă, pentru a-l ajuta să doarmă. 
"Nu cred că aş mai fi aici dacă nu l-aş fi avut pe Schoep. Fac tot ceea ce pot pentru acest câine", a declarat americanul.
IMAGINILE care au IMPRESIONAT o lume întreagă | VIDEO Autor: Ana-Maria Adamoae Un film cu un american care face un gest impresionat pentru câinele său bolnav de artrită a devenit unul dintre cele mai emoționate virale de pe Internet, potrivit dailymail.co.uk. Câinele Schoep, alături de stăpânul său Americanul John Unger (49 de ani) l-a adoptat pe câinele Schoep în urmă cu 19 ani. După ce s-a despărțit de iubita sa de atunci, el a vrut să se sinucidă, Schoep fiind cel care l-a făcut însă să se răzgândească. În prezent, câinele are artrită și doar valurile îi calmează durerile, permițându-i să adoarmă. Drept urmare, Unger merge în fiecare zi cu Schoep la apă, pentru a-l ajuta să doarmă. "Nu cred că aş mai fi aici dacă nu l-aş fi avut pe Schoep. Fac tot ceea ce pot pentru acest câine", a declarat americanul. Citiţi mai mult: IMAGINILE care au IMPRESIONAT o lume întreagă | VIDEO - Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/fotografia-care-a-impresionat-milioane-de-oameni-cum-doarme-un-caine-bolnav-in-apa-un-996041.html#ixzz23Eqmqi8F EVZ.ro 
http://bcove.me/ohs4tlch

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu