duminică, 22 iulie 2012

NASA a descoperit un extraterestru! VEZI despre ce formă de viaţă e vorba

Agenţia Spaţială Americană a descoperit un extraterestru! E vorba de o bacterie identificată pe un meteorit. Afirmaţia uluitoare a dr. Richard Hoover, astrobiolog la NASA Marshal Space Flight Center, vine după zece ani de studiu asupra bacteriilor din meteoriţii care au căzut în diverse locuri de pe Pământ.
Cercetătorul a studiat la microscop tipuri de meteoriţi extrem de rari din Antarctica, Sibera şi Alaska, din care doar nouă există pe Pământ, notează pilotmagazin.ro
Pe suprafata lor a descoperit numeroase fosile de bacterii, din care o parte sunt asemănătoare cu cele de pe Terra, iar altele sunt complet extraterestre.
El afirma că meteorii au împrăştiat organisme prin tot universul şi că viaţa pe Pământ ar fi început de la bacteriile aduse de asteroizii care au lovit Terra la începuturile sale.
Hoover a descoperit o fosilă de bacterie care nu conţine azot, un element aflat în toate organismele de pe Terra. “Sunt câteva bacterii foarte ciudate şi nu seamănă cu nimic din ce am identificat pe Terra. Le-am arătat şi altor experţi şi au rămas şi ei uimiţi”, a declarat Richard Hoover.”Dacă cineva poate explica cum este posibil să ai o fosilă biologică care nu conţine azot, ar fi foarte interesant să aud asta. Nimeni nu a putut să explice”, declara el.

Mai mult: NASA a descoperit un extraterestru! VEZI despre ce formă de viaţă e vorba - Stiri externe | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu