sâmbătă, 28 iulie 2012

Dezvăluirile şocante ale unui pilot în urma unui zbor - VIDEO

ieri, 11:50 Autor: Claudiu Ilioiu
Site-ul Message To Eagle a prezentat dezvăluirile unui fost pilot al Air Force privind întâlnirea sa cu un OZN, în timp ce pilota un avion F-86. Declaraţiile fostului pilot american au fost pulbicate într-o carte apărută la începutul acestui an.
"Aceasta este o mărturie şocantă a unui martor ocular, care a văzut un OZN în statul Texas din Statele Unite. Robert Willingham, fost pilot în cadrul Air Force, atunci când zbura pe un avion F-86 la West Texas a văzut un obiect zburător "la fel de luminos ca o stea", care a trecut pe lângă el şi apoi a executat un viraj la 90 de grade, la o viteza de 3.200 de kilometri pe oră", scrie Message To Eagle.
Pilotul Robert Willingham, un veteran al celui de-al Doilea Război Mondial şi al razboiului din Coreea, a văzut obiectul zburător prăbuşindu-se lângă Del Rio, Texas.
Willingham a vizitat locul accidentului şi a văzut un OZN uriaş argintiu, "lipit pe coasta unui deal". Robert Willingham a dezvăluit întâlnirea din 1955, într-o carte intitulată "Alt Roswell: Prabusirea unui OZN la graniţa dintre Texas şi Mexic", scrisă de de cercetatorii Noe Torres şi Ruben Uriarte.
"Este una dintre cele mai teribile poveşti despre OZN-uri, pe care am auzit-o. Rareori avem un astfel de martor atât de credibil, al unui asemenea eveniment", a declarat Uriarte.
Povestea începe cu un mesaj radio, care i-a avertizat pe piloţii avioanelor F-86, ce efectuau o misiune de antrenament, că un OZN ce se deplasează cu o viteză foarte mare se apropie de Texas.
"Dintr-o dată obiectul a ajuns în raza vizuală a avioanelor, arătând că o lumina intensă, precum o stea strălucitoare văzută prin telescop", a spus Noe Torres, cercetător şi membru al organizaţiei MUFON din Texas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu