marți, 23 aprilie 2013

Testul HARVARD care îți spune câți ani ai, prin câteva clickuri

Un site creat de cercetătorii Harvard susține că îți poate ghici vârsta cu ajutorul unui test în care tot ce trebuie să faci este să dai clickuri pe niște cerculețe colorate care apar pe ecran. 

 28  1
 
Testul care îți arată ce vârstă ai
Testul care îți arată ce vârstă ai
Cercetătorii Harvard au realizat ineditul experiment online pentru a vedea cum se modifică mișcările oamenilor pe măsură ce aceștia înaintează în vârstă, scrie Daily Mail
Tot ce trebuie să facă utilizatorii pentru a afla ce vârstă au este să dea click cât mai repede pe niște puncte colorate care apar pe ecran. 
Oamenii de știință spun că în cazul testului sunt analizați 60 de factori. "Viteza contează, însă nu este singurul lucru pe care îl analizăm", spun cercetătorii. 
La sfârșitul testului, utilizatorii sunt rugați să ofere feedback. "Participând la test, contribuiți la această cercetare", explică oamenii de știință. 
Testul poate fi accesat AICI (Atenție! Testul nu funcționează cu versiunea 8 de Internet Explorer sau cu versiuni ulterioare). 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK!


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/testul-harvard-care-i-i-spune-ca-i-ani-ai-prin-cateva-clickuri_1166001.html#ixzz2RJBakfAm
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu