Nu trece anul fără un anunţ legat de un mare dezastru. De această dată se vorbeşte despre o cometă de mari dimensiuni, care ar putea lovi Pământul în perioada 15-25 septembrie 2015.
 
Impactul ar putea avea loc în zona Americii de Nord şi ar urma să aibă un efect devastator pentru omenire. Scenariul alarmist a fost, însă, infirmat de cei de la NASA, care au dat asigurări că nici un obiect de mari dimensiuni nu va lovi Pământul în următoarele câteva sute de ani, informează B1 TV.

Pe când se liniştiseră lucrurile cu marele cutremur sau apele care vor înghiţi pământul, acum se vorbeşte despre un nou dezastru. Cauza - o cometă cu diametru de patru kilometri ar urma să lovească Pământul în apropiere de Puerto Rico în luna septembrie. Informațiile privind un viitor cataclism au fost dezvăluite în urmă cu un an de către Ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius, care anunța într-o conferința de presă ținută la Casa Albă, că omenirii îi mai rămân 500 de zile până la producerea unui hoas climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015. 

Iar pentru amplificarea întregului tablou mai sunt citaţi acum şi specialiştii, care spun că omenirea nu are tehnologia necesară pentru a distruge asteroizi de asemenea dimensiuni. 
Adepţii teoriei conspiraţiei susţin, însă, că liderii mondiali ascund de fapt informaţii despre cometă pentru a nu speria populaţia şi pentru a le permite bogaţilor lumii să se pregătească pentru eveniment.
Active News