marți, 10 iunie 2014

Sinteza zilei: Marii campioni, linşaţi mediatic. Uite cine o jigneşte pe Simona Halep şi îi minimizează performanţa

de A.M.P   •   09 Iun 2014   •   22:13 Comenteaza
Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza zilei", câteva dintre cele mai virulente atacuri la adresa marilor campioni ai României, practicate de reprezentanţii unei anumite televiziuni din media românească.

Însuşi preşedintele Traian Băsescu a deschis atacul, atunci când l-a numit pe Regele Mihai I trădător de ţară şi "slugă la ruşi" pentru abdicarea din 1947.

A urmat atacul dur la adresa Nadiei Comăneci, ca urmare a faptului că aceasta a făcut reclamă la o marcă de margarină, apoi actorul Alexandru Arşinel, care a suferit un transplant de rinichi.

Cel mai recent atac a fost lansat la adresa Simonei Halep, jucătoarea de tenis româncă, aflată actualmente pe locul 3 mondial, care a disputat, sâmbătă, cel mai important meci din cariera ei, în finala de la Roland Garros.


3 ore şi 2 minute a durat finala dintre Simona Halep şi Maria Şarapova. Pentru România, Simona a câştigat titlul. O lume întreagă a aplaudat-o, adversara a lăudat-o, iar lacrimile i-au fost şterse de strigătele publicului, din arenă. La cei 22 de ani ai săi, Simona este exemplul perfect că modestia şi ambiţia sunt ingredientele unei cariere strălucitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu