vineri, 21 martie 2014

"RUSIA va arunca BOMBA ATOMICĂ!" Vom vedea cu ochii noştri cum se va împlini PROFEŢIA

de O.P.   •   19 Mar 2014   •   09:38 Comenteaza
"RUSIA va arunca BOMBA ATOMICĂ!" Vom vedea cu ochii noştri cum se va împlini PROFEŢIA 442
Ce se întâmplă zilele acestea cu Rusia a fost intens comentat de analişti politici, oameni influenţi, dar oamenii de rând, pasionaţi de teorii ale conspiraţiei, au scos de la "naftalină" profeţii care se potrivesc ca un şablon peste situaţia prezentă.

Prima care a vorbit despre situaţia din zilele noastre a fost o călugăriţă - Sfânta Hildegarda din Bingen, o stareţă germană din secolul al XII-lea, destul de celebră la vremea ei, pentru că, în afara faptului că a fondat mănăstiri, a scris tratate de medicină, şi a  purtat corespondenţă cu diferiţi papi şi suverani.

Ea a avut numeroase viziuni în care i s-a arătat cu mari puteri ale lumii se vor prăbuşi şi se vor război, că peste omenire vor veni momente grele, în care natura dezlănţuită va înghiţi sute de mii de vieţi omeneşti: “Multe popoare vor fi distruse de către cutremure, furtuni şi mari puhoaie de apă, care vor provoca epidemii şi deznădăjduire. Oceanul va scufunda multe alte ţări şi, din această cauză, toate oraşele de coastă vor trăi cu spaimă şi un mare număr dintre acestea va dispărea”, spunea ea.

Despre SUA, călugăriţa spunea că “Marea naţiune îşi va pierde coloniile din Orient din cauza tigrului şi a leului” (tigrul şi leul au fost interpretate ca fiind China şi Rusia, care s-au aliat).

Însă "Un vânt puternic se va ridica din nord şi va aduce cu sine o ceaţă densă şi un praf gros, care vor umple ochii şi gâtul şi care vor face să se sfârşească măcelul şi să rămână toţi cuprinşi de o mare teamă"  - a profetizat călugăriţa.

"Când vedem ce se întâmplă în zilele noastre ne dăm seama că vedem cu ochii noştri cum se împlinesc profeţiile din vechime. Fără dar şi poate profeţia călugăriţei ne arată ce se la întâmpla cu lumea noastră. America se află în cădere liberă, iar Rusia va arunca bomba atomică, după cum au fost ultimele declaraţii ale oamenilor politici", spune Tom Lash, pasionat de studierea profeţiilor antice.

Urmează să vedem care va fi evoluţia lucrurilor.

http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu