sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Caz şocant. Fostul lider PDL Covasna bătut în centrul municipiului Sfântu Gheorghe pentru că nu știe LIMBA MAGHIARĂ


Caz şocant. Fostul lider PDL Covasna bătut în centrul municipiului Sfântu Gheorghe pentru că nu știe LIMBA MAGHIARĂ
Fostul lider al PDL Covasna, Gheorghe Preduț, a fost agresat fizic și verbal de către mai mulți indivizi în centrul municipiului Sfântu Gheorghe pentru simplul fapt că nu cunoaște limba maghiară.
În noaptea de Revelion, Gheorghe Preduț, actual membru PDL Covasna și fost președinte al PDL Covasna, a petrecut alături de prieteni în incinta cantinei Colegiului Național Mihai Viteazu din Sfântu Gheorghe. În jurul orei 4:00 acesta se îndrepta singur către locuința sa. În dreptul sediului Tribunalului Covasna, Preduț a fost acostat de un grup de indivizi care i s-au adresat acestuia în limba maghiară. Preduț s-a scuzat și le-a spus acestora că nu cunoaște limba maghiară, moment în care aceștia s-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele.
L-am contactat telefonic pe Gheorghe Preduț care mi-a confirmat cele întâmplate. Potrivit acestuia, el se îndrepta singur către casă când a fost acostat de mai mulți indivizi care i s-au adresat în limba maghiară. Preduț le-a spus că nu cunoaște limba maghiară, moment în care aceștia au început să-l agreseze fizic și verbal. După ce l-au lăsat lat la fața locului agresorii au fugit.
Preduț a sunat singur la 112, fiind transportat cu o ambulanță la Urgențe. Gheorghe Preduț s-a ales cu o coastă ruptă și fața tumefiată din cauza loviturilor. În cursul zilei de ieri acesta a depus o plângere la Poliția Sfântu Gheorghe.
Dan Tanasa
http://www.napocanews.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu